Wat voor voetballer ben jij?

Ben jij een voetballer, en wil je weten welke bekende speler er in jou verscholen zit? Doe dan snel deze Quizlet!

Mogelijke uitkomsten

John Terry (3 x uitgekomen)

Je bent een robuuste verdediger, die niet vies is een verdediger te tackelen, maar zich wel in kan houden als het nodig is.

Marco Materazzi (1 x uitgekomen)

Een sterke, lompe verdediger, die altijd op het randje speelt. Je pakt makkelijk gele kaarten en loopt zo nu en dan tegen een rode kaart aan.

Genaro Gattuso (2 x uitgekomen)

Een verdedigende middenvelder, die zijn taken goed uitvoert. Een echte teamspeler dus, die weinig risico's neemt op het veld.

Wesley Sneijder (2 x uitgekomen)

Je bent een technisch begaafde voetballer, die aanvallend op het middenveld speelt. Per seizoen maak je minstens 15 doelpunten.

Xavi (3 x uitgekomen)

Je bent een middenvelder, die strooit met lange passen. Je bent niet vies van meeverdedigen, maar houdt er ook van om wel eens mee aan te vallen.

Cristiano Ronaldo (6 x uitgekomen)

Je bent een aanvallende middenvelder, die techniek bezit en een mannetje kan passeren. Per seizoen sta je garant voor minimaal 10 doelpunten.

Samuel Eto'o (0 x uitgekomen)

Je bent een veelscorende spits, die daarnaast heel goed kan meevoetballen. Je kan koppen, maar scoort ook met je voeten.

Ruud van Nistelrooy (1 x uitgekomen)

Je bent een echte goalgetter, die vooral doelpunten maakt. Je kan redelijk meevoetballen, maar dat zijn niet je grootste kwaliteiten.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?