Double Trouble. Part 2

Zo Maudy hierow ! =D Ja Julie en ik doen omstebeurt O.o Hierna is Julie dus weer ! Logicaah !

MAKUH OF IK SCHUIMBEK JE ONDER 8o|

Mogelijke uitkomsten

Shining angel on my moon road <3 (18 x uitgekomen)

Dit is Alyssa ! Ja mensen dit is Phoebe uit Charmed gespeeld door Alyssa Milano :$

Niet meer bang zijn ? We moesten juist banger zijn dan ooit te voren ! Hoe komen we nou hier uit ? We konden wel allang dood zijn als er geen mensen waren die ons hielpen. Angy hield me nog steeds dicht tegen haar aan. Ik voelde hoe haar hart huilden. Huilden van de pijn , de pijn die ze al heel lang moest verdragen. Dezelfde pijn die ik ook had , de pijn die we samen deelden alsof we samen één zenuwstelsel hadden dat we moesten delen met zijn 2en. Angy liet me los en veegde een traan weg.
" Gaat het wel Alyssa ? " Angy keek me met lege ogen aan. Ik knikte. " Het is alleen dat ... " Ik slikte. " me vader .. " " Dat weet ik dat zei je net, maar Wat is er dan allemaal gebeurt ? " Angy keek me aan. Ook Tom en Bill keken me aan. " Ik liep te telefoneren met me nicht uit Nederland en toen liep ik dus tegen de nieuwe vaas aan. Hij viel kapot op de grond. Me vader had zoals gewoonlijk weer teveel gedronken en echt helemaal de weg kwijt. Hij pakte een stuk van de vaas en .. " Ik schoof me topje wat omhoog zodat je de snee in me buik zag. " sneed me in me buik. Hij heeft me toen nog geslagen en toen ben ik weggerent. " Ik schoof me topje weer naar beneden. " Alyssa je kan zo echt niet langer bij je vader blijven ! straks gebeurt er echt wat en dan is het te laat ! " Angy begon te huilen. Tom kwam achter ons zitten en troosten ons. " Ik dacht dat Bill en ik het zwaar hadden met gepest maar ... als ik jullie zo hoor dan weet ik dat het niks was. " Tom sloeg een arm om ons heen. " Angy ? " " Ja Alyssa ? " " Mag ik bij jou wonen voor zolang het kan ? Ik durf niet meer naar huis. " " Maar natuurlijk Alyssa ! " Angy knuffelde me weer.


Sorry voor de filmpjes bij de antwoorden maar ik was op dat moment dat filmpje aan het kijken en ik vond ze wel melig :$

REACTIES !!

want ik doe ze niet voor jan bamibal :$

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • ShadowNight

    http://www.spele.nl/game/tank/pinguintank.html

    1 decennium geleden
  • ariya

    verder bitte

    1 decennium geleden
  • TOROSHINA

    nnnnneeexxt!!:):D

    (H)

    1 decennium geleden
  • Mirabilis

    MOOOOOOOOOOORE :$
    Oja, ik moet de volgende maken he :R

    1 decennium geleden
  • Eve

    HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?