wie ben jij van avatar

maak gewoon de quiz en kom te weten wie jij bent!!!

groetjes magiclove !!!(flower)

Mogelijke uitkomsten

katara (176 x uitgekomen)

jij bent katara.je bent een watermeester en leert om aang met watersturen.zelf kan je al goed watersturen.je bent lief, aardig maar maakt soms weleens ruzie.je moeder stierf door de vuurnatie en je vader is met een deel van de stam vertrokken om de vuurnaties aan te vallen.je broer heet soka

aang (73 x uitgekomen)

jij bent aang.je bent een luchtmeester en nog straffer je bent de avatar.jij moet er voor zorgen dat de oorlog stopt en daarvoor moet je de vuurheer verslaan.je leert snel, bent aardig en lief maar soms ook verlegen.

soka (11 x uitgekomen)

jij bent soka.je hebt geen kracht maar vecht met een boemerang.je zus heet katara en je moeder stierf door de vuurnatie.je vader ging met een deel van de stam de vuurnatie aanvalle en jij wou mee maar mocht dat niet want jij moest lette op je zus en de stam.

toph (59 x uitgekomen)

jij bent toph.je bent een aardemeester en bent de enige die ook metaal kan besturen.je bent nogal een hard en koppig type maar dat komt waarschijnlijk doordat je van je ouders niet veel mocht doen omdat je blind bent.je leert aang aardsturen.maar het is niet zo omdat je blind bent dat je niet voor jezelf kan zorgen want door middel van aardsturing kan je toch een soort van zien.

zuko (2 x uitgekomen)

jij bent zuko.je bent een vuurmeester en een verbannen prins.je zus heet azulla en is ook een vuurmeester. je jaagt op de avatar voor je eer en om terug te kunnen kome bij de rest, je land.
maar uiteindelijk ga je de avatar helpen en hem lere vuursturen.

azulla (65 x uitgekomen)

jij bent azulla.je bent een vuurmeester en de prinses van de vuurnatie.je bent je vaders lievelingetje inplaats van je broer zuko hij is in je vaders ogen een mislukkeling.jij moet de avatar vangen.dus jaag je ook op de avatar.

thai-ly (86 x uitgekomen)

jij bent thai-ly.je hebt geen kracht maar kent wel een aantal goede trukjes waardoor je azulla goed kunt helpen.je woonde eerst in het circus omdat je niet meer bij je familie wou blijven waardoor je dacht dat het circus de oplossing was.maar toen kwam azulla en ging je met haar mee.

mai (55 x uitgekomen)

jij bent mai.je hebt geen krachten maar schiet met pijlen of messen.je was enigskind tot dat je er sinds kort een broertje kreeg.toen kwam azulla en je ging direckt mee want je wou weg van dat saaie leventje dat je had.je word verlieft op zuko

Statistieken

Statistieken

Reageer (50)

  • isaw

    ty lee

    9 jaar geleden
  • DragonMagic

    Ik ben Toph
    Aarde is mijn lievelings element
    leuke quiz xD (yeah)(yeah)

    9 jaar geleden
  • Porsched

    Aang, ik ben Aang

    1 decennium geleden
  • tinkerbel1

    en katara is mijn lievelings

    1 decennium geleden
  • tinkerbel1

    katara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?