zweinstein ron 8

jullie zijn vrij kunne n weg lopen maar nu kunnen jullie niet meer naar de svp kamer. Fred en Goerge zijn weg gegaan met de bezem na een spetterend vuurwerk. harry heeft net een visioen gehad sat siruis zou aangevallen zijn door voldemort en wil hij chekken of dat klopt. zo zou hij in de kamer van omber met het haardvuur naar sirius gaan.

Mogelijke uitkomsten

het ministerie (18 x uitgekomen)

jullie komen aangereden op terzielers en jullie stappen in het telefooncelletje dat er staat. het is nogal krap om met zen 7 in het telefooncelletje te passen. ron( die het die het dichst bij de telefoon staat) draait het cijfer en jullie horen door heel het celletje de kiestoon gaan." welkom op het ministerie, wie zijn jullie en wat komen jullie doen." zegt een vrouwelijk stem door heel het celletje" euhm we zijn 7 svp'ers en we zijn hier voor een missie" zegt ron. er vallen zeven badges uit het bakje waar normaal het wisselgeld uitkomt en jullie nemen er een en de cel gaat naar beneden. als jullie op het ministerie zijn doet iedereen zijn badge aan en vertrekken jullie.

zweinstein (8 x uitgekomen)

je helpt niet mee met hun missie je wilt niet dat je van school word gestuurd daarom zit je gewoon in de leerlingenkamer.

het ministerie( als dooddoener) (8 x uitgekomen)

je word opgeroepen door de dooddoeners snel ga je naar hte ministeri. jij hebt wel zin om potter, Wemel, Griffel, Lubbermand, Leeflang en Elien te pakken te nemen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?