Jared Leto and you! {87}

ff geen zin om uitleg:P

Mogelijke uitkomsten

Why Should we do that? (10 x uitgekomen)

Je liep naar Yu toe en vroeg waarom hij en Strify die avond ervoor uit het raam glipte, hij zei gewoon simpel dat hij met Strify over zijn vriendin moest praten en het buiten gewoon lekker weer was.
Je liep weer weg omdat Strify erweer aan kwam Luminor zag het en vroeg Yu en Strify mee te komen, en je liep weer naar Arianne die al haar spullen aan het pakken was want het was al de 2de nacht hier in huize Leto en voor de jongens was het al de 5de nacht. Je trekte je t-shirt uit en sprinde bij Gerard en Kiro in het zwembad erbij, ze keken je lachend aan toen je boven water kwam en keek naar de natte gezichten van de 2 heren en die van Shannon, Jared en die van Shin. Die ook zeike nat waren je riep dat ze er maar in moesten springen in plaats van te zonnen, ze keken elkaar aan en Shin pakte het luchtbed en sprong ermee in het water.
Tomo kwam naar buiten en werd gelijk door Shannon en Jared mee in het water gegooid door Yu en Luminor. Tomo kwam boven water en kreeg gelijk Yu zijn waterbedje op zijn kop, Bob en Mikey kwamen niet meer bij van het lachen en vielen beide ook in het water en Ray zag alweer flitsen van de nieuwsgierige papperazi. Ray pakte een waterpistool en liep naar de papperazi en spoot de camera's nat. Waarna hij gelijk gescheld hoorde en de papperazi boos weg liep. Hij liep gewoon weer fluitend terug naar de rest en liet zich op de kop in het zwembad vallen, waarna iedereen nog natter was dan voorheen. Je keek Arianne aan die naar buiten kwam om te kijken wat er allemaal was gebeurd en keek naar haar zwart witte bikini en voelde gelijk Strify zijn armen op haar buik en ze werd ook in het zwembad gekieperd, en Strify lachde gewoon gemeen erom totdat Gerard zachtjes achter hem stond en hem zo zonder pardon in het water gooide! En Gerard gelijk naar de voordeur liep en de deur openmaakte, je keek Arianne lachend aan en je zag Jo, Fabi En Max naar het zwembad lopen. Arianne was helemaal over de rooien en klom uit het zwembad en knuffelde Fabi helemaal plat en vroeg waarom hij het niet had gezegd, dat hij in het vliegtuig was die nacht toen ze hem belde. Je zwemde naar Kiro die Jo en Max al over zat aan het halen om ook te gaan zwemmen, terwijl Jo en Max zich overgaven aan Kiro en ook in het zwembad duikte. Zat Fabi nog te jammeren dat hij ook wilde zwemmen en Arianne los moest laten van haar 10 minuten knuffel...

word gevolgd!

ik wil ook! (0 x uitgekomen)

ik wil ook een ijsje van mijn daddy!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • LostAlone

    ik krijg toch wel een ijsje he oompie

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    Whahaah :D

    Snel Verder Hijs egt Komisch xD

    xx Carolaa (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?