[TH] LiveEverySecond! #1. ; The surprise!

Hello! Dit is mijn eerste serie.
Dus.. MAKEN die shit! (‘:
Number oneeee!
xX

Mogelijke uitkomsten

Let's get starteddd!(: (14 x uitgekomen)

*Inleiding*
Naam : Valérie (a)
Leeftijd : 17jaar
Woonplaats : België
Karakter:
+ : Lief, vrolijk, open, optimistisch, hulpzaam,
betrouwbaar,sociaal.
- : Koppig, ze heeft ook een bitchy-kant, zoals alle meisjes. Kwetsen ze haar vrienden, familie of jijzelf dan is een : Die hard bitch.
Beroep : Danseres.
Ze gaat niet meer naar school, maar probeert haar diploma te halen via de computer. Ze danst allerlei verschillende dansstijlen:
Hiphop, latin, salsa, R&B, streetdance, breakdance,..en veel meer
Kledingstijl : Modieus, sexy, stoer,..
Uiterlijk :
- Haar : Lang natuurlijk zwart en mooi krullend
- Ogen : Blauw
- Lichaam : Slank
- Huidskleur : Licht bruin getint
- Lengte : 1m70


*** This is the story: ENJOY! ***

Ik lig chill in de zetel tv te kijken, er is toch niets interessants dus zap ik maar een beetje.. “Pfff..” *zap* “..Stom..” *zap* “..Nog stommer..” *zap* “..Boring..” *zap* “Aargh, is er nu echt NIETS leuks op tv?!”
Toen plots de eerste noten van Ready, set, go door de boxen galmen!^^
“Yeah! That’s what I’m talking about!” Ik spring uit de zetel, en zet het volume op zijn maximum. De muziek staat zo luid dat de hele straat mee kan luisteren, maar dat kan mij nu geen reet schelen.
Ze mogen best weten dat ik fan ben van Tokio hotel. En ze mogen best horen wat voor een goeie muziek die boys wel niet maken. Ik ben er helemaal zot van! Ik zing keihard mee en dans, spring in het rond.
Op dat moment loopt m’n manager net binnen. Hij kijkt helemaal niet raar, want dat is hij wel al gewoon van me.^^ Hij loopt naar me toe, en ik zie dat hij mij iets wil vertellen. Inderdaad ik kan dat zien, Patrick is namelijk een hélé goede vriend van mij geworden, ookal is hij mijn manager, ik amuseer me super met hem.
Maar ik kan het weer niet laten en loop al swingend en zingend naar hem toe en begin te dansen met hem.
Na hard gelachen te hebben probeert Patrick tussen de muziek door te roepen: “HEY VALERIE!! LUISTER ES!! IK HEB NIEUWS VOOR JE!!” Ik frons m’n wenkbrauwen en probeer te verstaan wat hij allemaal brabbelt naar me, wat dus niet lukt.
“WAAATT?! WACHT EVEN!!” roep ik en zet de muziek stiller. “Zal dat niet slimmer zijn?..Nou, wat zei je net?” “Wel, ik zei duss..dat ik goed nieuws voor je heb!” “Oooeh, echt waar? Tell me!”
Ik zie zo aan Patrick dat die staat te popelen om het nieuws te vertellen. Inderdaad, ook dat zie ik weer. “Wel..” Begint Patrick. “..over 2dagen is er een bekende talkshow in Duitsland. Je weetwel, dat populair Duits programma waar ze, dit jaar hun 10jaar bestaan vieren..”
“Tuurlijk ken ik dat, wie niet?! Maar, wat heb ik daar in godsnaam mee te maken?”
“Als je me laat uitspre..” “Jaja, al goed. Speak upp!” “Daarvoor..hebben zij speciaal daarvoor JOU uitgenodigd!” M’n mond valt open. “OMG! Serieus?! Dat programma is bekend over héél Europa!! En ze vragen speciaal daarvoor MIJ? Woooow! Dat is echt wel een eer!” zeg ik vrolijk.
“Jep. Je zal daar eerst moeten optreden en daarna een interview afleggen.”“All right! Zalugg!” Patrick knikte fier. “EN..!”Ik kijk hem opnieuw met open mond aan. “Er is meer?” vraag ik verbaasd.
Patrick knikt. “Jaha! Daar heb ik nog een verassing voor je. Kben er 100%, nee wat zeg ik, 200% zeker van dat je het ge-weldig gaat vinden!”
“OEEH! Vertelll!!” zeg ik opgewekt. “UH UH.. dan is het geen verassing meer!” zegt Patrick streng. “Mooooh!” zeg ik met een pruillipje om medelijde te krijgen en misschien kans heb dat hij het toch vertelt. Tjah, ik ben nu eenmaal nieuwsgierig. Patrick negeert mijn truc. “Maar, is dat geen leuk nieuws dan?” ‘Damn, mislukt.’ Patrick spreid zijn armen al glimlachend open.
“Zeker! Super leuk nieuws zelfs!! Thanks Patrickboy! :’)” Ik sla mijn armen rond zijn nek en knuffel hem plat, zo blij ben ik. “How how, ik wel hierna wel nog leven hoor, dank u!” “Sorry!” piep ik. ”Is al goed-Is al goed. Maar over een uurtje vertrekken we naar de studio, maak je je zo klaar?” “Okay.” Al zingend loop ik naar boven en verfris mezelf een beetje..
Ik kleed me om. Trek mijn zwarte baggykniebroek aan met daarboven een topje, waarvan de bandjes in mn nek lopen en mn rug voor een deel bloot is. Daarna steek ik alles wat ik nog nodig heb in mijn sporttas. Et voila! Ik ben klaar om te vertrekken.
Ik kijk op m’n gsm en zie dat ik al een klein uurtje in de badkamer heb gespendeerd.. Net als ik naar beneden wil gaan. Hoor ik een luid getoeter van buiten. *TOETTOET!*
Ik draai me om, loop naar het raam van de badkamer en kijk verbaast naar buiten. Daar zie ik de bus al klaar staan met er rondom een zwaaiende crew. ‘Typisch’ Ik zwaai al lachend terug. “Ben je klaar? We vertrekken!!”
“Okee! Ik kom zo!” roep ik terug.
Ik storm de trap af naar beneden en pak nog snel een appel en flesje water mee. Ik stap in en zo vertrekken we met –zoals gewoonlijks- véél plezier.
-*-
Eenmaal aangekomen in de studio, oefen ik samen met mijn danseres de danspassen. En dat verloopt héél vlot. Oh, wat kijk ik uit naar die talkshow!
Na een paar uur oefenen is het weer genoeg voor vandaag. En we vertrekken terug richting huis. In de bus bel ik zowat een uur met Shauni om het leuke nieuws te vertellen. Ik bel héél veel, dat moet ik toch wel even meedelen. “Omggg! Wat leuk voor je! Maar oh, wat ga ik je missen!” hoor ik Shauni nog zo zeggen.
Ik zal je even uitleggen wie dat Shauni-kind eigenlijk is.
Wel, zij is één van mijn beste vriendinnen, waar ik het meeste mijn tijd mee doorbreng. Ook al ben ik of zij maar 1 of 2dagen weg, missen we elkaar enorm.
We doen gewoon alles samen en doen alles voor elkaar. Ze lijkt zo op mij maar toch is ze ook zo verschillend.
Iedereen noemt ons 2-lingszussen, en een betere naam bestaat er niet!
Allebei vinden we dezelfde dingen leuk en hebben vaak dat we hetzelfde zeggen, denken en zelfs dromen.
Ze is om het kort te houden, een topvriendin!
De verschillen tussen ons; Ik ben meer het wilde, party type en zij het rustige, kalme type. Als ze mensen nog niet zo goed kent kan ze best verlegen zijn. Ik ook hoor, maar een pak minder en ik laat het meestal niet merken. Als er vreemde mensen een opmerking geven zal ik er véél eerder iets op zeggen dan dat zij het risico zal nemen.
Ik ben een beetje de leider van ons 2. Ik hou van discussiëren, en ben er verdomd goed in, dus watch out! Beide praten we héél veel. We kunnen géén minuut zwijgen, we hebben wel altijd iets te vertellen!
We hebben beide dezelfde interesses, maar van karakter zijn we totaal het omgekeerde van elkaar. Net als zwart en wit. Ying en Yang. Klein en groot.
En dat is het net, waarom we zo goed overeen komen!
Oja! Door haar heb ik Tokio hotel ontdekt, zij heeft mij een grote muziekfan kunnen maken. Ik vind die gitarist, Tom Kaulitz wel een heeterd. En zij is dan weer helemaal voor de zanger, Bill Kaulitz. Zij vallen het meeste op van de hele band, ze hebben hun eigen stijl en dat maakt ze zo speciaal, vind ik. Maar shtt! Bijna niemand weet van mij dat ik zo fan ben!(;

I hope you liked it.
Xx Grtz Valériee!

NEIN!NEIN!NEIN! (5 x uitgekomen)

De titel zegt al genoeg, denkik. (':
TRY AGAIN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Tijgerbloed

    ? De vragen zijn niet meer nodig, ik begrijp er niks van!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?