hoe wild zijn jou droomen?

kom erachter of jij een wilde dromer bent of een ijskoude realist.
test het hier!!!!!!!!!!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Nuchtere dromer (31 x uitgekomen)

Hoewel jij de dromenwereld erg leuk vindt, geloof je niet alles wat je daar ziet. Een nare droom zit je eventjes dwars, maar je gaat er niet anders door leven. Je gelooft dat er 'iets meer' is in het onderbewuste van de mens en staat open voor theorieën over telepathie. Een aanbieding om in andermans dromen te mogen spieken zou jij dan ook zeker niet afslaan... 'Inception', de nieuwe bioscoopfilm van de regisseur van The Dark Knight met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol draait vanaf 22 juli in de bioscoop, bekijk de filmwebsite op www.inceptionfilm.nl!

Wilde dromer (16 x uitgekomen)

Jouw dromen kunnen niet extreem genoeg. Elke nacht weer bestrijd jij de verschrikkelijkste monsters en vlieg je in je eigen superheldenvoertuig de wereld, nee, het universum rond. Je gelooft heilig in de boodschappen die je nachtelijks doorkrijgt en zou dan ook dolgraag de geheimen in andermans dromen willen ontdekken... 'Inception', de nieuwe bioscoopfilm van de regisseur van The Dark Knight met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol draait vanaf 22 juli in de bioscoop, bekijk de filmwebsite op www.inceptionfilm.nl!

IJskoude realist (24 x uitgekomen)

Dromen? Puur bedrog, punt uit. Jij staat heel realistisch in het leven; 'zien is geloven' is dan ook jouw motto. Het interpreteren van dromen vind je maar een zweverig concept en telepathie heet in jouw woordenboek gewoon 'toeval.' Maar ben je stiekem niet toch een heel klein beetje nieuwsgierig naar wat anderen 's nachts bezighoudt..? 'Inception', de nieuwe bioscoopfilm van de regisseur van The Dark Knight met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol draait vanaf 22 juli in de bioscoop, bekijk de filmwebsite op www.inceptionfilm.nl!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • RinKagamine

    ijskoude realist nuchter past eigenlijk meer bij me:D

    1 decennium geleden
  • MiekieChan

    IJskoude realist Leuk

    1 decennium geleden
  • KillboyitOo

    Realist Lol epic ;'D

    1 decennium geleden
  • TimeIsMoney

    wilde dromer :S.

    1 decennium geleden
  • Guro

    ijskoude realist.
    daar geloof ik niks van XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?