Hoe computerverslaafd ben jij?

Sommigen hebben niet door of ze computerverslaafd of niet zijn. Doe de test.

Mogelijke uitkomsten

Vierkant oog (4 x uitgekomen)

Jij bent zo computerverslaafd dat je de muis zelfs eten gaat geven en je echte tamme muis laat verhongeren. Je kunt dit waarschijnlijk niet meer zo goed lezen, want je ogen zijn waarschijnlijk al meer dan vierkant.

Portable PC-Freak (4 x uitgekomen)

Overal moet jij een computer bij je hebben, al heb je er niet eens een monitor bij, je geniet al van het fantaseren aan het computeren. Maar je kunt ook nog wel belangrijke dingen doen, zoals werk, vriendenrelatie's onderhouden en stappen. Daarna meteen aan de computer.

Af en toe op de computer (12 x uitgekomen)

Af en toe kun je wel computeren. Zie je de niet bezette computer op het plaatje? Nu ben je iets anders aan het doen in ieder geval. Goed nieuws.

Meneertje Zelden (1 x uitgekomen)

Jij zit niet veel op de computer. Maar toch nog vaak genoeg om deze quizlet te kunnen maken. Een wandeling buiten vind je nog altijd leuker dan de hele dag achter de computer.

ANTI-PC (0 x uitgekomen)

Dit is jouw favorite spel op internet, voor de rest doe je niets op de computer. Alleen maar het spel Computer slopen spelen, en één quizlet maken, om te kijken of je echt wel een anti-pc meneertje of mevrouwtje bent. Bij deze, je bent het.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TR0PICAL

    ik ebn er eingelijk elke dag op ;d

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    af en toe

    1 decennium geleden
  • Colleen

    af en toe(hoera)
    leuke quiz!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?