Wat is jouw droomhuis?

Altijd al willen weten wat jouw droomhuis is? Doe dan heel snel deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Villa (31 x uitgekomen)

Jouw droomhuis is een Villa! Je houdt van luxe, zon, strand, zee, ruimte en lol. In een villa kan je helemaal jezelf zijn, en kun je een duur (maar leuk) leven leiden. Als je kinderen neemt, is een villa ook geen probleem, want er is genoeg ruimte. En je kunt elke dag in je eigen privé zwembad zwemmen natuurlijk!

Doos (2 x uitgekomen)

Jouw droomhuis is een......Doos! Jij hoeft niet persee in een duur huis te wonen ofzo. Jij vindt dat het leven gaat om de dingen die je doet en bereikt, niet waar je woont! Opzich wel handig dat je in een doos woont, want dan kun je je huis altijd overal mee naartoe nemen. Je kunt je huis zelfs in je rugtas stoppen!

Iglo (0 x uitgekomen)

Jouw droomhuis is een Iglo! Jij hebt het niet snel koud, en je bent dan ook gek op sneeuw! Jij eet graag vis, en houdt niet zoveel van buren.

Boerderij (3 x uitgekomen)

Jouw droomhuis is een Boerderij! Jij bent dan ook gek op dieren, en je houdt van werken. Een boerderij is dan wel niet hetzelfde als een villa, maar een boerderij is ook heel erg groot! Alles is nog in de sfeer van vroeger, en dat spreekt jou wel aan. Verder bezit je een groot stuk grond en veel dieren.

Rijtjeshuis (51 x uitgekomen)

Jouw droomhuis is gewoon een rijtjeshuis! Het maakt jouw opzich niet heel erg veel uit waar je woont, als je er maar gewoon normaal kunt leven. Een ruitjeshuis kan soms klein zijn, maar niet altijd dus. Jij wilt gewoon een normaal leven leiden.

Zelfgemaakt huis (48 x uitgekomen)

Jij droomhuis is zelfgemaakt! Jij hebt een geheel eigen smaak, en wil die dan ook laten terugkomen in je eigen huis. Dat kan alleen door je huis zelf te ontwerpen (en te bouwen). Handig, want zo kun je je huis zo groot maken als je maar wilt! Helaas kun je in Nederland niet zomaar midden op een straat een eigen huis gaan bouwen. Misschien moet je het eens in de bossen van Australië en Nieuw-Zeeland proberen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • nerveus

    een villa. Klopt. Leuke quiz!(cool)

    1 decennium geleden
  • Gotzeus

    villa
    ik ben verwend(A)(is egt zo)

    1 decennium geleden
  • GreatKid

    rijtjeshuis xD

    1 decennium geleden
  • ScreamQueen

    Zelfgemaakt huis :8 heeeh

    khad liever een villa maarja coole quiz!! (doeg)

    1 decennium geleden
  • ilselovefob

    rijtejshuis:D
    tog geen doos:P
    leuke quiz btw:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?