loveeee??

(dit is alleen een verhaal)
Ik zit in een limo, opweg naar het hotel samen met tokio hotel en mijn beste vriendin/nicht Samantha. Ze is een jaar ouder dan mij en net zo oud als tom en bil. Ze was helemaal blij toen ze hoorde dat ik had gewonnen en dat ik mee mocht 4 weken op tour met tokio hotel, en het leukste vond ze noch dat ik iemand mee mocht nemen! En daar zitten we dan, Op weg naar een onvergeetbaar avontuur. Teminste, zo zie ik het. Zij ziet het meer als 4 weken lang bij bill zijn. Kelly, kom je? zei se, we zijn er!
Woow, zeiden we tegelijker tijd, wat is dit een mooi hotel. En dan heb je de binnenkant nog niet gezien! zei Tom en me een plagerig duwtje. ik keek hem drijgend aan maar schoot al snel in de lag en sem ook. We gingen naar binnen.Nu komt het ergste, zei georg plagerig, kamers verdelen!! Ik met Gustav!Heej, wie zij dat ik met jou een kamer wil delen!! zei Gustav. Ik wil bij Bill, zei sem. daar was ik al bang voor omdat ik dan met Tom moets en ik best wel verlegen ben. Is goed. zei Bill. Nee hé!!dacht ik in mezelf. Oke, dan ga ik wel met Kelly, hoorde ik Tom zeggen. Ben ik even blij! zei ik zacht. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar onze kamer. Nou ja?? kamer?? het leek wel een heel huis! Waar slaap ik?? vroeg ik, wand ik zag maar 1 bed, een 2 persdoonsbed. Hier, zei hij en hij klopte op het bed. Daar? vroeg ik. Je mag ook op de bank,zei hij.
ik wilde niet wéér een hele week rugpein en zei snel dat ik het toch niet zo erg meer vond.
Je spullen kan je hier doen, zei hij en wees naar een giga inloopkast! Toen iedereen evenlater klaar was met uitpakken gingen we met z'n allen wat dringen. Hun zaten wat te overleggen hoe ze het gaan doen met de volgende optreden, en wij (ik en sem) zaten wat te praten over hun. Zoo, hoe bevald het met Tom?, vroeg Sem. Gaat wel, zei ik. Het ergste vind ik dat ik een bed moet délen! Dat vind ik JUIST het leukste!, zie Sem.Ja dat begrijp ik, zei ik. Als ik zo verliefd was op Tom, als jij op Bill, wouw ik wel elke dag naast hem wakker worden, en we schoten allebij tegelijk in de lach!
WORD VERVOLGD!

Mogelijke uitkomsten

loveeee?? (3 x uitgekomen)

jij twijfeld of het wat gaat worden tussen jou en Tom. Hij is heel lief en grappig,maar je bent toch verlegen!

loveeee?? JA! (6 x uitgekomen)

jij weet wel zeker dat het wat word! je begind zustig en gaat daarna naar zijn gevoelens werken. Hij moet je dan wel leuk gaan vinden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xaM

    Wtf?????:S

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?