Wie van D&D is jouw match? (Alleen voor meisjes)

Wie van Dan en Denise is jouw perfecte jongen?

Mogelijke uitkomsten

Dan (16 x uitgekomen)

Dan is een beetje macho en windt alle meisjes om zijn vinger. Hij is heel romantisch en valt op meisjes die hard to get zijn. Jij bent een van de weinige in wie hij écht geïnteresseerd is. Jouw perfecte jongen is Dan Malfoy.

Jamie (15 x uitgekomen)

Jamie is een lieve en aardige jongen. Hij heeft een passie voor muziek en gaat door het vuur voor zijn vrienden en familie. Soms is hij een beetje onhandig. Hij doet alles voor zijn grote liefde. Jamie Parker is jouw perfecte match.

Aaden (14 x uitgekomen)

Aaden heeft een beetje een grote mond, maar een goed hart. Hij is sportief en houdt veel van Zwerkbal. Aaden is heel lief voor zijn vriendin. Aaden Parker past bij jou.

Aäron (0 x uitgekomen)

Aäron is sportief en slim. Hij maakt soms foute beslissingen, maar hij heeft dan wel spijt. Aäron houdt van avontuur. En van jou ;)

Thomas (1 x uitgekomen)

Thomas is dapper en zal je altijd helpen. Hij heeft soms wel slechte humor en een iets te grote mond, maar hij doet alles voor zijn vriendin. Thomas Beaumon is jouw match.

Noah (0 x uitgekomen)

Noah is lief en slim. Hij denkt altijd eerst aan anderen, waardoor hij zelf een beetje wordt over gelopen. Hij is heel lief voor zijn vriendinnetje en doet alles om haar te helpen. Jij bent zijn perfecte match en hij de jouwe.

Danny (0 x uitgekomen)

Danny is zorgzaam, maar heeft een te grote mond en kan wel opscheppen. Hij is knap en kan alle meiden om zijn vinger winden. Soms komt hij wel eens in de problemen, maar voor jou doet hij alles. Danny Andrews is jouw match.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Scandal

    Ik heb Dan. =)

    6 jaar geleden
  • xFangirlx

    Jamie is van mijn, iedereen (H)
    Even dat jullie het weten ;)

    1 decennium geleden
  • Quilan

    Jamiee (H)
    hij is knap ;$

    1 decennium geleden
  • Nian206

    Ik had Thomas(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Nian206

    Ik had Thomas(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?