Wat voor soort gothic ben jij?

Ja! De meeste mensen weten het misschien niet maar er bestaan verschillende soorten gothics! Welke ben jij? Let's find out!

Mogelijke uitkomsten

Cyber (35 x uitgekomen)

Jij bent een echte Cyber goth! Dreads in alle kleuren van de regenboog (neon dan wel he) en neon kleuren combineren met zwart staat jou het beste! Industrial is jou soort muziek en rave's zijn ook geen taboe! You Rock!!

Dark age Goth (29 x uitgekomen)

Jij bent een Dark Age Goth. Ook wel de middeleeuwse gothic genoemd. Deze zie je niet mer veel behalve op Gothic festivals enzo (geloof me ik kan het weten) Lange gothishe jurken en je haar opgespeld of in krullen zijn voor jou echt geen probleem. You rock!

De 'normale' Gothic (99 x uitgekomen)

Jij bent de 'normale gothic' zwart kan geen kwaad en stekels ook niet. Ik ben deze soort gothic maar ik kan ook soms heel erg cyber zijn haha xD anyways je kent deze soort wel al als je ze over straat of in school ziet lopen. Rock on!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Chasassyeon

    Normaal xd

    Metal, Rock maar verder luister ik ook wel Industrial njh ik ben toch meer een skater -mijn metal is meer dat van de skate club xd-

    1 decennium geleden
  • Blood

    meestal een soort combi van die dingenxD zo luister ik keltisch, maar ook rock en metal,en draag ik gekleurde spikes, ik bedoel maarXD

    1 decennium geleden
  • FACEPLANT

    Het is goth.

    1 decennium geleden
  • blackeye

    normaal goth
    das zo

    1 decennium geleden
  • Himitsu

    Cyber 8D
    vet~
    en inderdaad, je hebt Lolita en Fetish vergeten ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?