a girl with amnesia [ TH2 ]

het 2de deel

het is mijn eerst serie

geef even een reactie hoe het is of het beter kan

Mogelijke uitkomsten

jah (10 x uitgekomen)

Je word wakker van de zonnestralen die in je gezicht schijnen je kijkt naar buiten en ziet de zon al mooi schijnen je misselijkheid is ook weer over. Je besluit op maar te gaan ontbijten
(wat er dan nog over is) en gaat dan even zwemmen na het zwemmen trek je schone kleding aan die je in de boot hebt gevonden. Je denk bij je zelf misschien is deze boot wel van mij en deze kleding ook. ‘waarom weet ik niks meer wat ik hier doe, waarom ik hier ben, ik moet het weten godverdomme’ schreeuwt ze hard als ze kan.
Ze gaat de omgeving verkennen en dan komt ze een scooter en een motor tegen met de sleutel er nog in je neemt de scooter en gaat op zoek naar een supermarkt.
Je rijd op je scooter rond en mensen kijken je na en moeten ook lach je.
Je rijd voor je gevoel wel een uur rond en je hebt nog steeds geen supermarkt gevonden je besluit het maar de vragen al iemand die niet raar kijkt je ziet een jongen rond de 19 a 20 jaar lopen je stop even om het te vragen.
‘hallo, weet je waar de supermarkt is’ ‘ ja, dat weet ik moet er zelf ook heen zegt de jongen’
‘Wil je achter op dat we er even samen heen gaan vraag je’ ja is goed.
Na 5 minuten zijn Jullie er en je stapt af en zet de scooter op slot.
De jongen kijkt je aan en zegt ‘mag ik weten hoe je heet’ jij denk kut dat weet ik niet denk da denk, denk denk ‘hmm ja mij naam stoter je’ wat moet ik zegge ik weet het bo.
Je kijkt hem aan en zegt vrolijk ‘ik heet bo en jij?’. Ik heet Georg, woon je hier dicht bij?
‘Ja zo kan je dat zegge maar gaan we naar binnen’. ‘ja is goed zegt hij’. Je praat nog wat met Georg opeens vraagt hij om je mobiele nummer. Je kijkt stil naar de grond en zegt ‘ik wil het wel geven maar ik heb geen mobiel dus dat gaan een beetje moeilijk’ ‘ooh maakt och niet uit maar ik moet er van door was leuk om je te ontmoeten doeg’ jij blijft verbaast in de winkel achter
Je hebt je boodschappen gedaan en gaat terug naar het bos en naar je boot.


reactie please

neeh (0 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?