Ben jij een spiri-girl of een bitchy heks?(voor de meisjess)

Gebruik jij zwarte magie om onder een proefwerk uit te komen of doet al die hocus pocus je helemaal niks? Wens jij wel eens iemand naar de andere kant van de aarde of blijf je altijd vriendelijk tegen anderen? Doe de test en kijk of jij heksenbloed in je hebt!

Mogelijke uitkomsten

Beetje bitchy (6 x uitgekomen)

Jij kunt soms een best gemene heks zijn. Af en toe maak je bitchy opmerkingen, houd je niet veel rekening met mensen in je omgeving en denk je alleen maar aan jezelf. Waarom zeg je niet eerlijk tegen je vriendin dat je dat jurkje niet mooi vindt staan? Keur andere meiden niet op hun uiterlijk. Dat zou jij ook niet leuk vinden!

Relaxte chica (22 x uitgekomen)

Jij bent niet zo spiritueel, maar ook geen kreng dat onaardig is tegen alles wat leeft. Je weet wel het een en ander van hekserij af maar je hebt er niet zoveel mee en vindt en soms eigenlijk ook wel een beetje eng. Jij blijft lekker down to earth en loopt gewoon onder die ladder door, want er zal toch niks gebeuren!

Een echte spiriheks (9 x uitgekomen)

Jij vindt hekserij superinteressant en je verdiept je er heel vaak in. Je probeert de natuur zo min mogelijk schade toe te brengen en er in harmonie mee te leven. Je wilt niks van kwade krachten weten en dat moet je zo houden! Alle vijf elementen - water, vuur, lucht, aarde en ether - klinken bekend in je oren. Als jij je daar prettig bij voelt, blijf dan vooral wie je bent!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Jilly

    vind ik ook, je moet toch eerlijk tegen elkaar wezen ?
    dus ook als ze een lelijk jurkje heeft :)

    1 decennium geleden
  • leintje

    hmm...bitchy ben k wel...maar zo gemeen dat k niets met andere te maken hebt ook weer niet...maar als een vriendin een oerlelijk jurkje gekocht heeft dat haar egt niet staat zeg je dat tog gewoon?Dan maar fock op hard wezen

    1 decennium geleden
  • IceQueenX

    leuke quiz(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?