Welk liefdesliedje ben jij?

^^

Mogelijke uitkomsten

Foolish games (17 x uitgekomen)

Jij ziet niet alles door een roze bril, maar bent ook geen zwartkijker. Je wordt snel verliefd, maar dat gaat ook snel weer over. Is niks mis mee!!

A potion (8 x uitgekomen)

Je bent een mysterieuze romanticus. Je gelooft dat ooit jouw droomprins of prinses gaat langsrijden in een bombastische pompoen en jou een onrealistisch klein muiltje zal doen passen. Veel mensen zijn jaloers op je, omdat je veel aanbidders hebt, misschien waarvan je het niet zou weten...

Wicked Games (1 x uitgekomen)

Je haat het om verliefd te zijn. Je kan er niet tegen om constant aan die ene persoon te denken, in bed te liggen woelen, zweethanden te krijgen wanneer je hem of haar ziet... 1 tip: Laat het gewoon zijn gangetje gaan, dat is allemaal perfect normaal, en als het niet de ware is, gaat het vanzelf over.

Nantes (10 x uitgekomen)

Als jij verliefd bent, wil je de hele tijd bij die ene speciale persoon zijn. Je dramatiseerd dan ook meteen alles wanneer het niet van een leie dakje gaat.

Haligh, haligh, a lie, haligh (3 x uitgekomen)

Je hebt al veel gebroken harten gehad, en kan nu even geen liefde meer zien. Je bent kwaad op al je ex'n, en geeft hen van alles de schuld. Het liefste zou je hen met een vodoo popje willen vervloeken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Sanctuarym

    Ik vind de quiz zelf niet uitgebreid genoeg om een conclusie te geven. Het is geen professionele quiz, maar alsnog.

    Foolish games, totaal niet. Ik word niet erg snel verliefd, maar ze breken wel telkens mijn hart. Ik heb wel heel vaak mensen achter me aan, maar ja. Ik val altijd voor de mensen die niet goed voor me zijn.
    Niet op bad people of zo, maar gewoon hartenbrekers.

    1 decennium geleden
  • XbrokenX

    a potion..hmm...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?