Welke Belgische zanger/zangeres ben jij?

...

Mogelijke uitkomsten

Kate Ryan (39 x uitgekomen)

Kate Ryan Is iemand die houdt van veel bewegen. Ze is ook erg competitief gericht, maar wel een eerlijke kandidaat. Alleen kan ze niet zo goed tegen haar verlies. Werk daar aan!!!

Udo (1 x uitgekomen)

Udo is een zanger met erg veel gevoelens. Hij schaamt zich er ook niet voor om ze te laten zien. Een keer bij een live optreden is hij beginnen huilen omdat hij het liedje had opgedragen aan zijn dode moeder. Jij hebt dus ook de looks en de stem om Udo in zijn voetstappen te volgen.

Natalia (10 x uitgekomen)

Natalia is een vrouw met pit, die wel eens brutaal uit de hoek kan komen. Maar geen zorgen, je bent zo wel bij de kiddo's als bij de volwassenen gewenst. Doe zo door!!!

K3 (11 x uitgekomen)

K3 bestaat uit 3 vrouwen: Karen( de rode) Kathleen( de blonde) en Kristel( de zwarte). Bij de kleintjes zijn ze erg geliefd, maar bij de Teeners en de oudjes niet zo erg. Ze zijn wel kinderachtig voor hun leeftijd, maar wel lief, aardig en attent.

Koen Buyse (9 x uitgekomen)

Koen is iemand die zich op een podium helemaal vrij voelt om te doen wat hij wilt. Hij speelt dan ook geen toneel, maar nlijft gewoon zichzelf. Hij ziet er misschien wel een beetje raar uit, maar in het echt is hij een goede jongen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Kuwata

    Kate Ryan.
    Ik kan idd niet tegen m'n verlies.. maar ik heb bruin & geen blond haar ;D

    1 decennium geleden
  • mTcHr

    Koen Buyse wie is dat?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?