Welke naam past bij jou?( ALLEEN VOOR MEISJES!!!)

^^

Mogelijke uitkomsten

Ruby (32 x uitgekomen)

Ruby is een naam met pit. Als je Ruby heet Ben je niet vies van een beetje leedvermaak, maar afgezien van dat ben je heel aardig en attent. Ruby's zijn ook echte boekenwurmen, maar geen nerds. Ze hebben meestal ook bruine of rosse haren. Ruby is ook een heel mooie kleur, de kleur van de roos op het prentje.

Sasja (14 x uitgekomen)

Sasja is een heel mysterieuze en Geheimzinnige naam. Het is eigenlijk een Indiase naam( vandaar de iets wat abstracte spelling.) Ik heet zelf Sasja, en ik vind het wel een mooie naam. Sasja's hebben veel geheimen en zijn een gesloten boek voor indringers.Op het prentje zie je mij toen ik 12 was, de foto is mislukt omdat de zon verkeerd zat.

Aife (11 x uitgekomen)

Aife is een Ierse naam, die ikzelf persoonlijk heel mooi vind. Mensen die Aife heten houden van gezelligheid en spinnende katten. Als je Aife heet, is het gegarandeerd dat mensen je geweldig vinden! Je bent misschien nog niet zo zelfstandig, maar wel heel verantwoordelijk.

Moya (45 x uitgekomen)

Een Moya houdt van rust. Rust, rust, rust! Stoor je haar tijdens haar meditatie uurtje, dan kan ik je vertellen dat je er niet goed van gaat zijn. Moya's zijn meisjes met dagboek geheimen. Ze hebben graag orde in hun hoofd, dus pennen ze alles neer wat er op hun hartje ligt, om hun hoofd maar chaos-vrij te maken!

Mary Ann (47 x uitgekomen)

Mary Ann is een erg oude naam en betekende in Victoriaans Londen "Hoer". Nu heeft Mary Ann een iets gunstigere betekenis gekregen: Plezier! Als je Mary Ann heet houdt je van een avondje fuiven en veel met je vrienden en vriendinnen uit te gaan. Je bent ook heel populair.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Jojoxbad

    Moya. De eerste letter klopt. Ik heet Madelyn.

    2 jaar geleden
  • aapje13

    mary ann spijt me maar t klopt totaal niet!

    8 jaar geleden
  • Sanctuarym

    Sasja, oke klopt op zich wel. Als ik eenmaal ben losgekomen vertel ik wel veel, ik zie er ook niet onzeker uit of zo. Geen idee eigenlijk, het is wat variërend..

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Moya. En de beschrijving erbij klopt ook.

    1 decennium geleden
  • Giants

    Mary Ann

    ik vind Ruby heel mooi x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?