Wat voor type vriendin ben jij?

Altijd al willen weten wat voor vriendin jij bent? Een vriendin om mee te lachen, mee te praten, mee te shoppen of gewoon een algemene vriendin? Doe dan deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Shopvriendin! (11 x uitgekomen)

Jij bent een echte shopvriendin. Jouw vriendinnen vinden het erg gezellig om met jou te shoppen. Jij hebt een erg goede mening over hoe bepaalde kleren jouw vriendinnen staan. Je zegt eerlijk wat je daarover denkt, maar pakt het zo in dat het geen belediging wordt. Ook vinden jouw vriendinnen het erg leuk om een terrasje met je te pakken tijdens zo'n shopsessie.

Theekransje-vriendin (15 x uitgekomen)

Jij bent écht een praat-meisje. Als jouw vriendinnen langskomen duurt het niet lang of jullie zitten samen op de bank verwikkeld in hevige gesprekken over vanalles en nog wat. Jij bent een van de eersten naar wie jouw vriendinnen toe komen als ze problemen hebben. Jij weet namelijk je vriendinnen dusdanig te bepraten dat ze de juiste beslissing nemen, maar dat ze toch het gevoel hebben dat ze zélf die beslissing hebben genomen.

Stapvriendin (2 x uitgekomen)

Jij gaat bijna altijd met je vriendinnen stappen. Jij bent namelijk erg gezellig om mee te dansen, mee te lachen, en wie weet zelfs mee te drinken. Omdat jij ze er ook voor behoedt om niet met vervelende jongens mee te gaan, en om niet te veel te drinken, zijn je vriendinnen je daar erg dankbaar voor, en dat merk je in hun waarderingen. Ook weet jij vaak erg leuke spots om uit te gaan, en ook daar zijn ze blij mee!

Lachvriendin (11 x uitgekomen)

Welke vriendin ook bij je langskomt, bij jou wordt het algauw één grote, melige boel. Je hebt veel dezelfde humor als je vrienden, en weet vaak nét de juiste snaar te raken om héél de middag slap te liggen van de lach. Als mensen jou langs zien lopen verschijnt er al een lach op je gezicht!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Jumbie1corn

    shopvriendin(yeah) als ik met me vriendinnen shop is het altijd supergezellie en we kopen dan altijd ook nog een zak snoepxD

    1 decennium geleden
  • Yuka

    theekransje
    soms praten we wel veel, ja

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?