Welke rol zou jij spelen in het grote toneelstuk van Mees Kees?

De nieuwe film over Mees Kees is eindelijk in de bioscoop. Dit keer gaat hij samen met zijn klas een groot toneelstuk opvoeren. Meespelen in een toneelstuk is natuurlijk superspannend of is het voor jou juist een eitje?

Mogelijke uitkomsten

De Hoofdrol (23 x uitgekomen)

Jij vindt het heerlijk om de spotlight te staan. Het applaus geeft je een goed gevoel en het leren van al die teksten vind je superleuk! De klas kan op jou rekenen!

De Regie (35 x uitgekomen)

Jij zit, net als Mees Kees, het liefst lekker achter de schermen. Al die aandacht is eigenlijk niets voor jou. Toch heb je een hele belangrijke rol, want zonder jou zou er niet eens een toneelstuk zijn.

De Techniek (1 x uitgekomen)

Zo'n toneelstuk is eigenlijk helemaal niet jouw ding. Het liefst ben jij de hele dag bezig met computers en alles wat daarmee te maken heeft. Jij zal er tijdens de grote voorstelling voor zorgen dat alle acteurs in de spotlight staan en dat de muziek op het goede moment wordt aangezet!

De Bijrol (24 x uitgekomen)

Acteren vindt je superleuk om te doen, maar helemaal alleen op zo'n groot podium is toch wel een beetje spannend. Jij vermaakt je prima op het podium en hebt graag anderen om je heen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • girltough

    Ik zou ze allemaal wel willen doen eigenlijk.... (al word het lastig om tegelijk een hoordrol en bijrol te spelen xD )

    9 jaar geleden
  • xRockyFunkyDuck

    De regie, aaaaaaah!! Ik droom ervan om regisseur de worden!!! :D

    9 jaar geleden
  • inktzwart

    De Hoofdrol! Woehoe!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?