now you're not there anymore. [JB] 11

jaikgatochmaarweerverder,
sorrydathetzolangheeftgeduurd.

- Peet ©

Mogelijke uitkomsten

I'm calling Anouk.. (16 x uitgekomen)

als ik thuis ben loop ik naar de telefoon. ik zoek het nummer van anouk en bel haar.

Moeder van anouk: "Met eva"
Iza: "Hallo mevrouw, is Anouk ook thuis?"
moeder: "ik zal even kijken voor je meid, heb je 2 seconden."
Iza: "jawel hoor"
..
..
..
Anouk: "Met anouk"
Iza: "hee noukkie!"
Anouk: "heey meid, hoe is t?"
Iza: "goed hoor, waar was je vandaag opeens heen zeg?"
*stilte*
Iza: "anouk wat doe je opeens raar zeg?"
Anouk: "iza, je ziet het morgen wel. ik moet hangen doeii!"
- piep piep -

ik hou de telefoon nog even in mijn hand en kijk er raar naar. ik vraag me af wat ik morgen te zien krijg. ik wrijf even over mijn buik waar ik een steek in krijg. "auuww" ik ga even rustig zitten voor de televisie en maak ondertussen ook mijn huiswerk. Mama komt thuis van haar werk. "heey meid hoe gaat het hier?" "ja wel goed hoor, heb vandaag alleen last van die steken in mijn buik." mama kijkt geschrokken. ik stel haar gerust. "zal wel de ongesteldheid zijn mam, niks om je zorgen over te maken!"

ik glimlach, maar ga dan toch is nadenken. ik hoef pas over een week weer ongesteld te worden, en normaal ben ik het heel onregelmatig. Nouja gewoon morgen wat tampons extra in mijn tas doen.

"mam ik ben even boven vast wat spullen bij elkaar rapen voor morgen." "Ow iza, ik heb nog wat voor je." ik kijk om en zie dat ze met een grote zak caramelsnoepjes staat. ik vlieg haar om de hals en neem ze mee naar boven om ze vast in mijn tas te doen.

nadat ik mijn tas ingepakt heb en vast beneden neer heb gezet is het tijd om te eten. er staan 3 borden op tafel met grote ondoorzichtige schalen eronder. "mam wat eten we?" ze glimlacht geheimzinnig. "dat zie je zo wel als je vader ook thuis is!" ik ga vast aan tafel zitten en als mijn vader na 5 minuten thuis is komt hij ook aan tafel zitten. "oke John, jij mag eerst je schaal eraf halen!" John, mijn vader, haalt de schaal eraf en ziet daar een pizza tonijn liggen. "ow schatje, je weet ook waar ik altijd dol op ben." hij geeft mijn moeder een kus en dan ben ik aan de beurt. "mam, wat is dit voor gebeuren?" ze glimlacht. "maakt nou maar open!" ik trek de deksel eraf. "Ahhhh mama dit is geweldig!" "nou je vader heb ik wel moeten overhalen!" ik glimlach en kijk nog 1x naar het kaartje.

Iza, speciaal voor jou! omdat je weer goed aan het genezen bent, gaan we nadat je naar Madame Tussauds bent geweest een puppy uitzoeken!
Liefs,
papa en mama!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • AnnaBeerx3

    aauuu das sweet ^^
    snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden
  • xJill

    Ohh een puppy <3
    Anouk doet wel raar !
    Ik wil wel weten wat het is (A)
    Dus ; Snel verder hea
    Hij is echt super <3

    x

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    super!
    snél verdr hé!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?