*Just a normal girl - in the outside world* 1


oke het begint nu een beetje echt.. :P

just make it..

___ xxjes Dees

Mogelijke uitkomsten

-- she's no good (10 x uitgekomen)

‘Anna’.
Mijn vader staat vol beladen met tassen in hal van het hotel bijna te smeken om mijn hulp.
Rustig loop ik op hem toe terwijl hij bijna vecht tegen het gewicht van al de koffers van Miss verwaant oftewel mijn o zo lieve stiefmoeder Camille.
‘Anna, schiet nou eens op’ zegt mijn vader wanneer een van de vele koffers met een plof op de marmeren vloer van de entreehal beland. Ik druk mijn lippen stijf op elkaar om mijn lach binnen te houden maar een binnensmonds gegrinnik kan ik niet onderdrukken.
Miss verwaant komt als de koningin binnen wandelen en kijkt naar het gestuntel van mijn vader. ‘Mon schatje, wat doe je nou’ ik rol met mijn ogen en kijk fel naar mijn stiefmoeder. ‘We zijn hier niet in Parijs hoor’ ze geeft me een woedende blik en loopt met een opgeheven hoofd naar de plaats waar mijn vader nog altijd staat te stuntelen.
Loom loop ik naar de balie waar Alex bezig is een gast te vertellen waar hij de squashbaan kan vinden. ‘Was dat je beste Engels’ vraag ik hem lachend in het Duits.
Wanneer hij op kijkt verschijnt er een glimlach op zijn bleke gezicht.
‘Anna’ zegt hij vrolijk. Ik leun op de balie en kijk Alex afwachtend aan, wanneer hij eenmaal zijn armen om me heen slaat vormt er ook iets van vreugde in mijn lichaam, eindelijk zie ik mijn vriend weer.
Alex kan ik echt alles vertellen, al is het maar om tegen hem te zeggen dat mijn hamster juist is overleden hij luistert zelfs als het onzinnig is. ‘En vertel me waarom zijn jullie weer hier’ ik rol met mijn ogen en zucht diep ‘Miss verwaant heeft hier een fotoshoot’
‘O, is zij er ook nog steeds’ zegt Alex begrijpend terwijl hij een van de sleutels achter hem van de wand haalt en voor me neer legt.
‘ja jammer genoeg wel, al probeer ik er alles aan te doen om die bitch uit mijn leven te krijgen’
Alex lacht en kijkt me hoofd schuddend aan.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?