wat voor eten past bij jou?

Hebben je ouders er in geramd dat groente en aardappels je lievelingseten zijn??? Echt asociaal, doe nu deze test en kijk wel eten het beste bij jou past?

Mogelijke uitkomsten

vegetarische (10 x uitgekomen)

jij kan beter dingen eten die vegetarische zijn. Je vindt het zielig dat er dieren worden dood gemaakt om daarna vlees van worden gemaakt. Je kan hele lekkere recepten maken zonder vlees. tegenwoordig wordt er ook in de supermarkt vegetarische vlees verkocht en dat is prima te eten. Uit eigen ervaringd dan.

chinees (14 x uitgekomen)

jij vindt chinees eten heel lekker,probeer een keer wat anders dat je normaal gewend bent. Jij bent niet zo van de aardappels. Groente vindt je wel lekker maar niet samen met aardappels maar met bijvoorbeeld rijst of bami.

pasta's (18 x uitgekomen)

jij houdt van pasta's. Het maakt niet uit, wat voor soort pasta's. Het liefste eet jij de hele week pasta maar dat mag niet van je ouders, ze vinden dat het te ongezond en te weinig vitamines in zitten.

aziatische (25 x uitgekomen)

jij bent erg van de aziatische eten.... Je lust veel dingen met rijst en vlees. Als je van aziatische houdt moet je vooral niet echt vegetarische zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Nietsmismee

    pasta's

    1 decennium geleden
  • Noah98

    vege

    1 decennium geleden
  • OceanSoul

    VEGA

    1 decennium geleden
  • JuicyJasper

    chinees
    ik hou ook wel van pasta's of vegetarische saté :9~

    1 decennium geleden
  • xMISSSOCCER

    pasta : das egt lkkr
    maar k eet liever vega

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?