Welke Pokémon generatie past bij jou?

Er zijn nu 6 generaties, voor elk wat wils dus. Maar welke van ze allemaal is jouw favoriet? Doe de quiz en kijk wat je uitkomt!

Mogelijke uitkomsten

Eerste generatie! (49 x uitgekomen)

Je bent een die-hard first genner, of een 'genwunner' zoals sommigen je wel noemen. Nostalgie, of schrik voor verandering? Wat het ook is, je blijft bij je trouwe eerste generatie!

Tweede generatie (5 x uitgekomen)

Aah, de tweede generatie. Pure nostalgie, een tijd van zorgeloze tijd toen Lugia en Ho-oh nog over de Pokémonwereld heersten. Het is duidelijk dat jij er ook zo over denkt!

Third generation (2 x uitgekomen)

Oh, jij bent dus één van de velen die zegt dat de derde generatie de beste generatie is. Ik kan je daar zeker niet tegenspreken. Je bent nu waarschijnlijk Omega Ruby of Alpha Sapphire aan het spelen terwijl je dit leest, om de oude tijd in een nieuwer jasje nog eens te herbeleven.

4th gen. (13 x uitgekomen)

Was je helemaal in de ban van de tijd en ruimte saga van de vierde generatie? Was je aan het gillen toen Giratina tevoorschijn kwam in Pokémon Platinum? Dan ben jij een echte 4th genner!

VIJFDE GENERATIE (8 x uitgekomen)

Wou je de draag nog eens herpakken, of was het je eerste keer, toen je Pokémon Black of White ging spelen? Maar wat het ook was, je hebt er duidelijk van genoten, en het heeft je een duidelijke fifth genner gemaakt. Unovaaaaa GO!

Zesde generatie!!! (9 x uitgekomen)

Wow, de 6e generatie heeft inderdaad een indruk achtergelaten op de pokéfans, en op jou dus duidelijk ook. Is het de Parijse sfeer, of de 3D wereld, of gewoon de supercoole tot superschattige Pokémon? Nou, wat het ook is, je bent en blijft een ware 6th gen fan. Totdat de zevende generatie er is natuurlijk...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?