I hate them [8]

Love Love Me o.O

Mogelijke uitkomsten

Fuck Me Baby (0 x uitgekomen)

Ik loop mijn kamer in en ga boos op mijn bed zitten. 'Ik ben helemaal niet depressief' zeg ik tegen mezelf. Ik pak uit mijn bureau mijn 'Doos' en zet me weer op mijn bed.Ik kijk in de doos en pak een tekening eruit. De brief stat vol met zinnekes geschreeven.

Poeperds for life;ich bin nich ich wenn du nicht bei mir bist; It's forever girl; Dikke vrienden; en blablablaa, .. op de brief zyn ook nog de barbiefoto's vn mij en Tanee geplakt.

Er lopen tranen over mijn gezicht. 'misschien heeft mama toch gelijk, ik ben depressief.' zeg ik snikkend. ik neem de andere brieven allemaal uit de doos. brieven van de mensen die ik het liefst heb, had. Ik loop stampend de trap af met de brieven in mijn handen, onderweg vliegen de brieven naar alle kanten. 'Ellen, wat bent ge nu weer aant doen?!' Mama komt uit de keuken en ziet de brieven en mijn betraande gezicht. ze loopt weer de keuken in. ik stamp de deur naar de tuin open en gooi de brieven in het vuurtje en steek het in brand. 'STOMME KUTKINDEREN, IK HAAT JULLIE ALLEMAAL!' roep ik. Ik zie de brieven branden en bedenk mij wat ik juist heb gedaan. ik loop naar binnen en zie dat mama de brieven dat gevallen zijn aan het opruimen is. 'MIJN brieven' zeg ik als ik de brieven uit mama haar handen trek. met de 20 brieven die ik nog heb loop ik de trap op, ga mijn kamer in en stop ze terug in de doos. ' Weer wat herinneringen minder' zucht ik.

Buuuhh, ik heb geen lezers =(

Statistieken

Er zijn nog geen statistieken beschikbaar voor deze quiz.

Reageer (3)

  • xERROR

    Want u bent vn my <3

    1 decennium geleden
  • xERROR

    En ik zal u nooit pijn doen bby! <3

    1 decennium geleden
  • xERROR

    ge hebt mlij!
    Omg i love youu so miuch!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?