Welk vakantieland past het best bij jou?

Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja.

Mogelijke uitkomsten

Frankrijk!! (4 x uitgekomen)

Als een jongen Frans tegen jou praat, smelt je. Niets klinkt toch mooier? Stokbrood met kruidenboter, Franse kaasjes, heerlijke wijntjes... Jij valt voor de charmes van Frankrijk!! Jouw stijl is lekker nonchalant. En de Eiffeltoren is ongetwijfeld het mooiste gebouw ter wereld!!

Spanje!! (6 x uitgekomen)

Jouw hartje gaat sneller kloppen van Spaanse boys en paella... Niets is jou te wild!! De Spaanse Pyreneeën, het mooie Andalusië... Ja, Spanje is echt iets voor jou!! Zelfs een stierengevecht zou je weleens willen zien. 's Zomers lig je te bakken aan de costa's... Shoppen doe je het liefst in Barcelona of Madrid! En tapas? JAMMIE!

Portugal!! (2 x uitgekomen)

Een wat onbekender land, maar het is helemaal voor jou weggelegd... Portugal!! Fado vindt jij prachtige muziek. Het liefst ga je op vakantie in de Algarve! En dan de hele dag verse vis eten. De knapste voetballer is volgens jou Cristiano Ronaldo! Het is duidelijk... Portugal is jouw vakantiemaatje!!

Italië!! (9 x uitgekomen)

Italiaans ijs, pizza's, pasta's... De keuken van Italië is voor jou vergelijkbaar met de hemel!! Je bent dol op de cultuur van de oude Romeinen. Alles aan Italië vind jij prachtig!! Mocht je een Italiaans vriendje krijgen, dan zul jij al snel worden opgenomen in de familie. En vergeet vooral de heerlijke pasta's van zijn moeder niet te proeven. Heb je de toren van Pisa trouwens al gezien?

Griekenland!! (7 x uitgekomen)

Griekenland... De witte huizen, felblauwe zeeën en de talloze eilandjes... Wat een heerlijk land!! De mentaliteit is er geweldig. Wat een levensgenieters zijn die Grieken toch!! En het eten is er verrukkelijk. Feta, paprika, olijven... Het is gewoon een feest!! Ja, jíj moet naar Griekenland!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Rosax

    Spanje! _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?