I hate them [10]

*

Mogelijke uitkomsten

Gustav in actie ! (25 x uitgekomen)

[Flashback]

Tanee loopt weg en zet haar fiets tegen de muur. 'Wat heeft zij nou weer'ik schrik. 'Je moet niet verschieten van mij' zegt jana lachend. 'sorry ik had je niet gezien.' 'zet snel je fiets weg, het gaat bellen' 'trrrrriiiiinnng' 'Tot straaks'roep ik, jana zwaait.

in de klas

'Tanee, waar was je opeens?' vraag ik. 'Hier' zegt ze en ze duwt een briefje in mijn handen. ik doe het open en lees het. carpediem_89@hotmail.com; Kaulitz.Bill_89@hotmail.com; Andreas_89@hotmail.com.
ik kijk tanee met grote ogen aan. 'Goed he?' zegt ze fier. Haar ego begint weer eens te groeien.ik gooi een balpen tegen haar kop. 'Waarom?' zegt ze met een pruillip. 'Je ego word te groot' zeg ik lachend.'Maar eerlijk, ik ben goed he?' vraagt Tanee lachend. 'Joaaa, eigenlijk wel, maar hoe heb je die gekregen?' 'met mijn charmes natuurlijk' 'echt?' zeg ik verbaasd. 'Neeehj, ik heb hun de waarheid vertelt over vrijdag en ik zei dat je hun luek vint.' 'Waren ze dan niet boos?' 'Joaa, maar ik heb eigenlijk ook wel een beetje gelogen, en eerst wouden ze niet met mij praten enzo, maar ik blijf zagen he ' zegt Tanee grijnzend. het is even stil 'WAAAAAAAAAAAAAAAAATt' zeg ik opeens. 'Wat?' zegt Tanee droog. 'Kan het wat stiller, dames' zegt de Meneer van Frans. 'oui monsieur' klink het in koor. ik voel dat ik rood word. 'Ellen, wat is er nu,' zegt tanee. 'je hebt gezget dat ik ze leuk vond' zeg ik verbaasd. 'Mocht dat niet?' 'Nee' 'Maar anders weten ze het nooit' ik zwijg

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • NERDHEAD

    SUPERR !! nu verderrr ma je moet het well segee he :D XX inggg

    1 decennium geleden
  • xERROR

    Haha, niks tege mn ego eh! xD
    Veurt! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?