Wie ben jij uit The Hunger Games?

Hier kom je te weten op welk personage uit The Hunger Games je het meeste lijkt(cool)

Mogelijke uitkomsten

Katniss Everdeen (31 x uitgekomen)

Jij bent Katniss Everdeen. Je bent stoer en je bent niet snel bang. Soms kun je een tikkeltje nors overkomen, maar als het er op aan komt heb je het hart echt wel op de juiste plaats. Je houd zielsveel van je familie en hebt alles voor hen over. Meisjesachtige dingen zijn totaal niks voor jou en de meerderheid van je vrienden zijn jongens.

Peeta Mellark (2 x uitgekomen)

Jij bent Peeta Mellark. Je bent lief en vriendelijk en je geeft iedereen altijd een eerlijke kans. Je zult niet snel met je mond vol tanden staan, jij weet altijd wat je moet zeggen, in welke situatie dan ook. Bovendien ben je ook erg behulpzaam.

Gale Hawthorne (4 x uitgekomen)

Jij bent Gale Hawthorne. Je bent een heel leuk iemand om mee bevriend te zijn, maar als mensen je iets aandoen, ben je woest op hen. Net als Katniss hou je zielsveel van je familie en je zou dan ook alles voor hen doen.

Clove Kentwell (10 x uitgekomen)

Jij bent Clove Kentwell. Je bent hard en je zult niet snel medelijden met iemand hebben. Je zou er geen moeite mee hebben om iemand te doden als je daarmee je eigen leven kunt redden. Maar dat betekent niet dat je gevoelloos bent. Je hebt wel degelijk gevoelens voor bepaalde personen in je leven waarvan je houd.

Cato Hadley (2 x uitgekomen)

Jij bent Cato Hadley. Je bent sterk en meedogenloos. Je hebt een onuitputbare conditie. Net als Clove heb je er geen moeite mee om iemand te doden en als je boos bent op iemand, is die iemand nog lang niet van je af.

Foxface (0 x uitgekomen)

Jij bent Foxface. Je bent slim en sluw en je bent er supergoed in om je te verstoppen. Wedden dat jij altijd wint als je verstoppertje speelt? Je weet veel over de natuur, bijvoorbeeld welke bessen eetbaar zijn en welke niet.

Effie Prul (1 x uitgekomen)

Jij bent Effie Prul. Je bent een ijdel persoon die er graag goed uitziet. Meestal kom je niet zonder make-up de deur uit. Je zorgt ervoor dat je altijd overal op tijd bent, je kan er echt niet tegen als je ergens te laat komt. Je bent erg stipt en je bent perfectionistisch.

Haymitch Abernathy (0 x uitgekomen)

Jij bent Haymitch Abernathy. Je houdt er van om te drinken en soms kom je een beetje vreemd over. Maar als het erop aan komt ben je altijd bereid om mensen te helpen, behalve als zij jou iets ergs aangedaan hebben. Je hebt het hart op de juiste plaats!

Primrose Everdeen (24 x uitgekomen)

Jij bent Primrose Everdeen. Je bent lief voor iedereen en je kan heel goed met dieren omgaan. Je vind het vreselijk als er een dier sterft. Je bent altijd bereid om mensen te helpen, in welke omstandiheden dan ook.

Rue (32 x uitgekomen)

Jij bent Rue. Je kan je geruisloos verplaatsen en je kan geweldig goed in bomen klimmen. Jij bent een echte overlever! Je zou met gemak een paar weken in het bos kunnen overleven. Je weet veel over planten en over de natuur. Bovendien ben je superlief en aardig!

Johanna Mason (3 x uitgekomen)

Jij bent Johanna Mason. Je kan goed acteren en liegen. Als mensen je iets aandoen, scheld je ze zonder moeite uit. Soms ben je een tikkeltje brutaal, maar toch heb je eigenlijk een hart van goud!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Skurwiel

    Eum foxface ging toch dood omdat ze niet wist of die bessen giftig waren of niet? Dus zo'n kennis over planten heeft ze toch niet

    7 jaar geleden
  • Armadillo

    Primrose :Y)

    9 jaar geleden
  • BajanCanadian

    Primrose! :)

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Johana(flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?