wat voor vriend ben jij?

ben je een echte vriend(in) en wat voor een
vriend(in)? test het hier!

Mogelijke uitkomsten

lach vriend (28 x uitgekomen)

Met jou kun je alltijd lachen, zit je vriend(in) in een dip, spreek met jou af en ze is weer helemaal vrolijk. Jij maakt van alles wel een lolletje, maar bij jou is er ook een serieuze kant.

stille vriend (6 x uitgekomen)

jij bent meer een stille vriend(in). Bij jou kan hij/zij komen als ze even wat rust nodig heeft. Met jou kan hij/zij goed praten, doordat jij goed kunt luisteren.

drukke vriend (10 x uitgekomen)

Een drukke vriend is een vriend waarbij je je nooit verveeld. Met jou buiten in het park rennen kan hij/zij geen genoeg van krijgen. Op school ben je vaak ook het drukste doordat je aan een stuk door praat.

kwaadaardige vriend (0 x uitgekomen)

Jij bent eigelijk helemaal niet zo aardig tegen je vrienden. Je hebt vast en zeker vrienden die precies hetzelfde doen als jij. Heb je wat geld nodig, ga je naar je vrienden vraag je wat geld en geeft ze vervolgens er niets voor terug. Ik zal oppassen met de dingen die je doet, op een dag raak je ze allemaal kwijt.

party vriend (8 x uitgekomen)

met jou is elk feestje geslaagd. Van een filmavond tot een schoolfeest. Je straalt een positieve energie uit waardoor je waarschijnlijk veel vrienden zult hebben. Met jou feesten is gewoon "super gezellig"

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • mikiee

    lachvriend

    1 decennium geleden
  • pinolotje

    Ik (Isabella) ben lekker de Partyfriend. en dat klopt hea :D eigenlijk ben ik ze allemaal :D iloveyou. you'rebestfriend for eva e and eva and yeah you know ;)

    1 decennium geleden
  • Amandoe

    YEAH ik ben de lach vriend(hoera)(yeah)
    Dat klopt tog wel heh pino xD
    maareh spreek je morge
    xxx- A

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?