Jared Leto and you! {69}

Dus je had je ouders afgeluisterd en snel terug moeten gaan omdat Shannon je door had.

Mogelijke uitkomsten

Did I disappoint you? (9 x uitgekomen)

Je keek voor de laatste keer hoe de trap daar op het gras lag, je keek Shannon nog een keer aan die al inmiddels in de gang stond, je sluitte de deur overnieuw en schreeuwde!
Shannon die ondertussen onder was had ze al gewaarschuwd dat je ging schreeuwen, en je hoorde al 4 man naar boven komen. Je klom uit het raam en ging op het dak zitten het plekje waar je het uitzicht had tot de Hollywood letters. Je negeerde het geklop en het geroep je zette wat muziek op met je mobiel, het muziek luisteren duurde ook maar een paar minuten want je zag al snel dat Jared je met zijn mobiel probeerde te bellen en 6 smsjes kreeg van ze dat je de deur open moest maken. Het laatste berichtje was tot je schrik van Luminor je maakte het open.

* Der Vortrag *


Hallo liebe Emily.
Ich und der Bund sein jetzt opf der Flughafen,
und wir sein bei dich uber 2 tagen.
Wir können nicht warten um dir zu sehen.
Yu und Kiro sein werkelich nicht zu stoppen uber dir ;)
Sie finden dir ein schöne jonge Dame.
Viele gruße von Yu, Kiro, Strify und Shin
xxx Luminor

Je keek om naar de deur, en de deur ging in een knal open de jongens hadden Shannon's oude drum gebruikt om de deur open te maken. Je keek met schrik naar de jongens en zag Jared al naar je toe komen, je draaide je om en wilde omhoog klimmen maar Jared hield je voet al vast. Je keek boos naar hem en hij liet los en klimde naar boven gevolgd door Tomo en Shannon. Je klimde nog hoger tot dat je uitgleed Jared had zijn hand net te laat naar je toe gegrepen en schreeuwde naar Shannon die het laagst zat. Hij greep net op tijd naar je pols waar je de sneeen die je die morgen ervoor had gemaakt, je wilde gaan schreeuwen van de pijn maar je liet het. Je keek Shannon recht in zijn bruine ogen aan en vertrok geen spier. Je moeder zat te kijken hoe alles gebeurde ze durfde niet eens te bewegen, je sluitte je ogen en kreeg Luminor in je hoofd met zijn woorden:
Das leben ist ein prüfung.
Est ist mehr in unsere welt.
Diese wir erkennen.

Je liet Shannon's hand los maar hij hield je nog stevig vast.

Nein! Der Welt ist nicht fur dir (0 x uitgekomen)

30STM haat, TH haat, JB haat, CB haat, wrm bestaat het eigenlijk allemaal?

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?