Op welke beroemde actrice lijk jij?

Doe dese quiz snel om erachter te komen op welk van de 4 actrices jij het meest lijkt!

Mogelijke uitkomsten

Keira Knightley (206 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Keira Knightley. KEira houdt van ouderwetse jare 70 muziek zoals ABBA. Keira is wel heel dun. Velen beweren dat ze anorexia had, maar keira heeft vaak ontkent. Ze zegt dat ze een hele normale eetgewoonte heeft. Ze is zelfs hiervoor in rechtspraak gegaan. Keira woont in London (nou, niet echt in London maar daar is ze wel geboren) en heeft in films gespeeld zoals pirates of the caribbean, king arthur, love actually, bend it like beckham, antonement, pride & prejudice en nog veel meer! Ze heeft gezoend met o.a. Johnny Depp en Orlando Bloom (!!!) en heeft met Rupert Friend. Keira is 22 jaar en gaat binnekort in een film zingen!!!

Lindsey Lohan (239 x uitgekomen)

Jij bent Lindsey Lohan!
Lindsey komt uit Amerika en is al jong beroemd geworden met haar film The parent trap. Voor de rest heeft ze in heel veel films gespeeld zoals Freaky Friday, mean girls en nog veeel meer!
Helaas gaat het nu niet heel goed met Lindsey.. Ze is kort geleden uit rehab (afkikkliniek) omdat ze drugsverslaafd was.
Lindsey kan ook een beetje zingen en is een echt feestbeest!

Alyssa Milano (429 x uitgekomen)

Jij bent Alyssa Milano.
Alyssa heeft als kind veel gereisd (verhuizingen) en deed vaak mee aan toneelstukken. Alyssa brak door in 1998 met het populaire tv programma Charmed en heeft dat nog door gespeeld tot 2006. Alyssa woont in Amerika.

Emma Watson (465 x uitgekomen)

Jij bent Emma Watson. Haar ken je vast wel, en als je haar niet kent, ken je wel Hermelien uit Harry Potter. Emma begon al met Harry Potter toen ze nog maar 9 jaar was. Ze is nu 17 jaar. Tijd voor vriendjes heeft ze niet. Ze is druk bezig met films maken. Wel kan ze het goed vinden met Daniel radcliff en rupert grint. Ze zijn als broers voor haar.Ze woont met haar ouders en broertje in Oxfort in Engeland.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • StarTrekkie

    Alyssa Milano????

    NOOOOOOOOOOO!!!!!

    Ik wil Emma Watson.

    8 jaar geleden
  • quizmaster2

    Keira knightley

    9 jaar geleden
  • FrozenMusic

    Emma(yeah) love it(H)

    1 decennium geleden
  • Hanna13

    EMMA!(yeah)

    1 decennium geleden
  • unacceptable

    Alyssa Milano ; D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?