welk Harry potter personage past bij jou?

In het vierde deel van Harry potter and the goblet of fire, moesten de leerlingen deelnemen aan een bal, met deze quiz test je, met wie jij het best past, en zou gaan.

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (169 x uitgekomen)

Jij past het best bij harry potter, omdat je erg goed mte hem overweg kan maar ook erg op ehm lijkt. Jij zou hetzelfde als hem handelen in een situatie

Hermelien Griffel (12 x uitgekomen)

Jij past goed bij hermelien griffel omdat je op haar lijkt, je net zo handeld als haar, en haar knap vind.

Ron Wemel (152 x uitgekomen)

Jij past bij Ron Wemel,

Soms ben je dom en weet je totaal niet wat mensen om je heen zeggen, je hebt ook vakk pech. En hebt vaak wat jaloerse trekjes, naar je vrienden toe, zelfs binnen je familie, daardoor heb je snel ruzie.

Patty park (17 x uitgekomen)

Jij past bij patty park,

Omdat je erg slecht bent, het ongeluk van anderen wil zien om er dan om te lachen. Het liefst ga je ook met rijke mensen om.

Draco malfidus (60 x uitgekomen)

je zou met draco malfidus gaan omdat je kwaad bent, en anderen pijn wilt zien hebben. Vooral bij de goede wil je pijn, je hebt geen zin in liefde dat vind je maar niks. Behalve als die ook slecht is als Patty, en Astoria.

Rita Pulpers (3 x uitgekomen)

Als je al wat hoger op leeftijd bent zou je samen met Rita Pulpers gaan van de Ochtendprofeet, je bent goede vrienden met hara en vind haar ook wel leuk. Je lijkt ook op haar omdat ze er ook van houdt om mensen zwart te maken, en te beschamen waar anderen bij staan. Je haat Hermelien.

Albus Perkamentus (10 x uitgekomen)

Je bent erg oud en wijs net zoals Albus Perkamentus

Bellatrix van detta (13 x uitgekomen)

Jij bent echt een freak, het is moeilijk om iemand te kiezen op wie je lijkt, want je gaat uiteindelijk de dooddeoners richting op, elke dag vervloek je wel iemand

Sirius Black (9 x uitgekomen)

Je brengt bij anderen vaak een slechte indruk, omdat je een kwade of boze blik in je ogen hebt maar uiteindelijk blijkt dat je heel vriendelijk bent, wel wat roekeloos maar ook weer bezorgd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (42)

  • DieEneSaar

    Sirius, Ron en Harry!

    6 jaar geleden
  • InnieVilijn

    Draco!

    7 jaar geleden
  • MrsFitz

    Ik heb alles precies hetzelfde ingevoerd toen ik zei meisje kreeg ik Ron, en toen ik alles hetzelfde in typte en dan jongen koos kreeg ik hermelien WTF daar moet je echt even naar kijken

    8 jaar geleden
  • MrsFitz

    Ron, neeee hermelien :(:(:(:(:(:(

    8 jaar geleden
  • DreamerxxBFF

    Ron Wemel klopt echt wel !!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?