welk my little pony personage ben jij?

ken je de serie my little pony friendship is magic? daarin spelen 6 hoofdrol spelers. doeg deze quiz en kom erachter bij wie van de 6 jij het beste past!(Y)

Mogelijke uitkomsten

twilight sparkle (282 x uitgekomen)

jij houd wel van leren en studeren later word jij een slimbo! maar toch zorg je goed voor je vriendinnen. magie hebben lijkt jouw supercool! jij bent de studybol jij bent twilight sparkle!

applejack (375 x uitgekomen)

jij bent trouw en staat altijd klaar voor je vriendinnen! zij kunnen op jouw rekenen! jij bent een boerenmeid en houd er wel van om buiten te zijn.
jij bent de trouwe jij bent applejack!

fluttershy (1229 x uitgekomen)

jij bent zorgzaam en een tikje verlegen. je houd van dieren en de natuur. jij bent de natuur liefhebber jij bent fluttershy!

rainbow dash (203 x uitgekomen)

jij bent stoer en jezelf als iemand jouw iets aandoet kom je voor jezelf op. jij bent zorgzaam voor je vriendinnen en als jij ja zegt is het ja en als je nee zegt is het nee. jij bent de stoer doener jij bent rainbow dash!

rarity (177 x uitgekomen)

jij bent schoonheid jij houd ervan om lekker te shoppen en je aan de nieuwste mode te houden! jij houd je het liefst altijd bezig met je uiterlijk en die van anderen. jij bent de schoonheid jij bent rarity!

pinkie pie (315 x uitgekomen)

feesten feesten en nog eens feesten dat past bij jouw! jij kan altijd lachen en houd wel van een grapje als mensen jouw zien aankomen zetten ze alvast een lach op hun gezicht! jij bent het feestbeest jij bent pinkie pie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • irk7

    pinkie pie

    6 jaar geleden
  • Kipcorn

    wrm fluttershy, ik wou die ADHD pony zijn xD

    6 jaar geleden
  • moon_spybobcat

    Twilight Sparkle.

    7 jaar geleden
  • applejack11

    jij APPLEJACK

    8 jaar geleden
  • applejack11

    appeljak pressies mijn favoriet!!!!!!!!!![center][/center][face=courier][/face]

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?