Jij Bent De Gene Waar Ik Van Hou,, {HP}{DM}

Jij bent: Jill van Griffoendor.


Leeftijd:13.


School: Zweinstijn.


Haarkleur: Blond Lang Haar.


Ogen: Heel helder blauw.


Famillie: Jij bent famillie van griffoendor. jullie zijn heel machtig.


Extra: Je gaat nou voor de eerste keer naar zweinstijn. je ouders hebben je verboden om met zwadderaars om te gaan. want jij word natuurlijk een griffoendor.. je bent eerst lelijk en je word je gepest maar dat gaat veranderen!

Mense Ga Hem Maken:D

Mogelijke uitkomsten

The Fist Fucking Day,, (40 x uitgekomen)

Je zat alleen in een bootje op weg maar Zweinstijn. Niemand weet wie jij bent. Niemand weet dat jij Jill van Griffoendor bent. Ze verwachten allemaal een prachtig meisje. Maar dat ben jij niet. Je weet nu al hoe het gaat je moet naar voren voor de sorteer hoed en iedereen staart je aan als ze je naam horen.Waarom moest ik nou waarom kon ik niet gewoon thuis blijven. Uitstappen.
Daar ben je dan op Zweinstijn. Jullie lopen met zijn alle naar de grote zaal.Daar moeten de eerste jaars naar voren komen. Er moeten eerst een paar mensen voor jou. Maar dan Hoor je je naam. Je ziet iedereen gespannen naar de kruk kijken wie nou Jill van Griffoendor is. Dan loop jij naar voren en gaat zitten. Je ziet iedereen verbaast kijken. Je krijgt de hoed op je hoofd wat eigenlijk niet eens nodig is want je gaar toch naar Griffoendor. Uhm een Griffoendor hoor je de hoed zeggen. Maar toch bij Griffoendor ben jij denk ik niet op je plaats. HUH wat denk je!Jij hoord bij ZWADDERICH hoor je die hoed zeggen. WAAAT! dat kan niet denk je! wat zullen mijn ouders zeggen. Je loopt met je hoofd gebogen naar de Zwadderich tafel. Ha Griffoendortje hoor je ineens. Het is Draco Malfidus. Jullie families hebben altijd ruzie. Je mocht van je ouders dus ook onder geen beding met hem omgaan! Wat zullen mijn ouders om dit lachen zegt hij. Een Griffoendortje die bij Zwadderich word geplaats.

** Tijdsprong**

De eerste 2 weken waren een hel voor je. Je werd gepest en je ouders waren woedend. Je had 1 vriendin. Celeste. Zij was dus alles wat jij niet was. Ze is knap lang en alle jongens vallen op haar. Elke les zat je naast haar. Zij was de enigste die normaal tegen je deed. Je zit in de slaap zaal samen met Celeste. Er is niemand anders. Jullie zijn ddw aan het doen. Waarheid zeg je lachend. Uhhm oke. Wie vind jij nou het aller lekkerst van alle Zwadderich jongens vraagt ze. Uhmm.. Je word gelijk rood. Malfidus denk je. Je weet dat het niet kan maar je vind hem egt leuk. UHm.. Malfidus zeg je blozend. WAT dat meen je niet zegt ze! uhm jawel:$..

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Georgasme

    Damn.. ik zie die foto voorbij komen en ik schrik me dood !
    dat stond in me geschiedinis boek het is het meisje van edde zei werd geofferd ofzo en in het water gegooid echt eng en haar haren lagen nog in het museum ofzo :o
    ze was germaans en in die tijd als iemand wat deed werd hij geofferd aan boze geesten O_o :P!!

    xx

    1 decennium geleden
  • Reepicheep

    Weet je... Dat plaatje dat je hebt gebruikt is van Het meisje van Yde. Die werd eerst opgehangen en daarna in het veen gegooid omdat ze volgens de dorpelingen aan Hekserij deed ><

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    snel verder
    zeg je wanneer de volgende er is

    laura

    1 decennium geleden
  • biatchXTH

    verder!!!will juu et zeggen?(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?