''Welke Tokio Hotel-boy past by jou ?'' <33

By wie van Tokio Hotel <3 pas jy het beste ?

Bill <3
Kaulitz <3
Tom <3
Georg Listing <3
Gustav Schäfer <3

Mogelijke uitkomsten

Bill Kaultz <3 (3 x uitgekomen)

Crazy van Bill? Dan moet J oøk wel van shoppen houden. De zanger is vaak in de hipste shopstraten van de wereld te vinden om nog meer coole outfits by elkaar te scoren. & nog een voordeeltJ; J kunt nog j make-up delen oøk!

Tom Kaulitz <3 (0 x uitgekomen)

Jy gaat helemaal voør Tom, maar pas op; er zyn veel meer meiden die een date willen met de gitarist! Tom is ook stapelgek op vrouwen, dus J moet heel wat in huis hebben om hem te versieren. ben J gek op hiphop en lyk J op de Olsens of Angelina Jolie, dan zit J geramd!

Georg Mortiz Hagen Listing <3 (4 x uitgekomen)

De bassist van Tokio Hotel is oøk met1 het feestbeest van de groep. Georg struint in zyn vrye tyd oøk feestjes af. Als hy geen feestJ heeft, kun J Georg thuis tussen zyn instrumenten vinden. Hy heeft er heel wat thuis & wie weet wil ie een x een romantisch nummer voor J schryven.

Gustav Klaus Wolfgang Schäfer <3 (6 x uitgekomen)

Misschien denk J dat een date met Gustav behoorlyk rustig zal verlopen, maar niets is minder waar. Gustav houdt namelyk enorm van grapJes maken en zal er oøk alles aan doen om jou zoveel mogelyk lol te bezorgen. Moet J het natuurlyk niet erg vinden dat ie tussendoor weleens naar keiharde metal wil luisteren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • katelijntjee

    die quiz komt uit de hitkrant
    lol, maar het is wel een leuke quiz !!!
    ik had BILL uit zo cool !!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?