Wat voor schoolliefhebber ben jij?

Zo moeilijk is dat toch niet.
je beantwoord de vragen, en dan kan jij zien, of je van leren houd, of juist van die LERAREN! Of kan school wel weg uit je leven en doe je het wel zonder. doe de test, en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Jou toekomst. (15 x uitgekomen)

Jou toekomst is erg belangrijk voor je. je zet alles op alles om een goed beroep later te krijgen. je wil een goed verdiende baan, en ook een lekkere uitdaging, Blijf zo doorgaan, maar zorg ook dat je plezier in je werk hebt!

School is jou leven. (4 x uitgekomen)

Jij bent druk bezig met school, Laat ik zeggen iets TE druk. Je doet je huiswerk altijd goed, en optijd, en je bent de beste leerling van de klas. je bent het liefst op school, en je hobby is leren. goed hoor, maar ik geef je een tip.: Neem is vrij, chill en geniet van de vakantie's!

School? doe mij maar vakantie! (44 x uitgekomen)

Je bent een echte luilak, School boeit je niet zoveel en later word je toch maar bouwvakker ofzo, Daar heb je toch geen wiskunde voor nodig? Denk er niet alleen zo over hoor, School is ook belangrijk. zelfs voor bouwvakkers. het liefst ben jij aan vakantie toe, maar daar moet je toch echt voor werken!

school bestaat uit Lol en vrienden! (9 x uitgekomen)

Jij vind leren niet leuk, Maar het gaat bij jou meer om je vrienden die je daar terugziet en kan maken. Je hebt altijd erge lol op school met je vrienden. dat is fijn, En nodig, maar let ook op je werk!

School is stom en nuteloos en de leraren zijn flut. (6 x uitgekomen)

Jij hebt altijd een grote mond tegen de leraren en de leraren vinden jou ook niet bepaald een topleerling je hebt geen zin in huiswerk, je chilt liever voor de tv. alle kinderen zijn bang voor jou en je vrienden en jij vind dat lachen. pas op dat je niet van school word getrapt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Marisha

    School? doe mij maar vakantie!

    7 jaar geleden
  • tonks

    JOUW TOEKOMST! das wl waar kwil wl een goeie baan ebbe later

    1 decennium geleden
  • Alcatraz

    Toekomst Da is waar

    1 decennium geleden
  • ROSAISKOEL

    School? doe mij maar vakantie!


    No ik doe wel me best en doe het ook goed xD. Maar ik kan leren en lol maken denk dan.

    1 decennium geleden
  • muzi

    school bestaat uit lol en vriendne
    klopt ,)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?