Jared Leto and you! {75}

Jullie vertrokken naar je eigen huis want Luminor en de jongens zouden morgen komen en je dan wilde je toch in je eigen huis slapen.

Mogelijke uitkomsten

Today! Today! They are finally here. (12 x uitgekomen)

Je wekker ging om 5 uur s'morgens en je hoorde Jared al schreeuwen dat de wekker uit moest,
je zette de wekker uit en en pakte je kleren die je voor vandaag had uitgekozen. Je ging gelijk naar de badkamer trok je zwarte hemd aan en maakte gelijk een foto van jezelf, je liep met opzet tegen Jared's slaapkamerdeur en keek Jared met een gemene lach aan en kon het niet laten om je favoriete opmerking te maken als iemand s'morgens een ontploft kapsel had 'een wilde nacht gehad?'
zei je met een gemene lach.
Je zag Jared met een half slapende kop opstaan en naar zijn kledingkast lopen, je liep snel naar beneden voordat je reactie's van Jared zijn depri mood kreeg.

* 2 uurtjes *

Jullie waren eindelijk op het vliegveld,
en je keek alle kanten op van alle nieuwsgierigheid naar de jongens. Jared lag onderuit gezakt op een van de stoelen en bekeek je hoe je de hele tijd rond zat te kijken. Je stond al 10 minuten zo en eindelijk liet je jezelf ook in de stoelen zakken,
je hoorde je naam en keek achterom. En zag Luminor en de jongens, je rende naar hem toe en knuffelde hem gelijk je keek naar de jongens die zo enthousiast aan keken.
Luminor vroeg aan je waar je vader was en je zei dat ze maar mee moesten lopen. Je roepte je vader en hij stond gelijk op en keek naar Luminor en de rest, hij stelde zich netjes voor en hij helpte Shin met bagage tillen want hij moest bijna alle grootte koffers meeslepen. Je liep naast Luminor en Kiro kwam verlegen naast je lopen.

.................... (0 x uitgekomen)

.....................

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • LostAlone

    mag ik er ook in als de dochter van tomo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?