De toeval 1.2

Hellow!
Hier deel 2!

Mogelijke uitkomsten

Dag 2 (3 x uitgekomen)

Dag 2.
Maud en Bill gaan ontbijten en raken niet uitgepraat over Tom en Suze. Ze gaan een stukje lopen vandaag en bij Andreas op bezoek. Na twee uur komen ze terug en Suze & Tomslapen nog steeds. Bill en Maud kijken een film en opeens zoende ze... Suze wordt wakker en kijkt naar een slapende Tom. Suze zoekt sigaretten en steekt een peuk aan, zich heftig afvragend wat er vanacht is gebeurt. Suze heeft een geheugen crash. Tom wordt wakker e gelukkig weet hij het nog wel en doet het noge even een keer opnieuw, wat verhelderend werkt voor suze. Bill en Maud zijn spoorloos dus Suze belt Maud. ''Ja ik zit met Bill in het park'' en ze hangt weer op. Ze maken een romantische wandeling met veel kleffigheid. Om een uur of 5 maken Suzen en Maud een één of ander prutje en praten aan een stuk door. Na een uur is het af en warempel het bleek not te eten te zijn. Tom en Bill bljven bweren dat wij dit vaker hebben gemaakt maar aangezien Suze en Maud van de helft niet eens wisten wat het was leek het hun nogal stug. Rond 11 uur kwamen Gustav en Georg terwijl Suze Tom's dreads bij werkte en Maud Bill aanhoorde over hun nieuwe trounee. Gustav komt Suze helpen en Georg komt Maud bijstaan. Gustav blijkt nogal grappig te zijn want Suze en Tom moeten steeds lachen. Bill is ondertussen door Georg de mond gesnoert want Georg had wijn gevonden en die in Bills mond gestopt. Na drie kwartier is Bill totaal wappie en Gustav en Georg gaan naar huis. Maud en Suze pesten Bill omdat die zo ongeveer omgeblazen kan worden. Maud red Bill uiteindelijk uit zijn lijden en neemt hem mee om te gaan slapen. Suze en Tom hebben nogal veel lol met elkaars kleren. Tom in buiktruitjes en Suze die verdrinkt in XXXl t-shirts. Tom haalt Suze's tas overhoop en komt opeens haar wiet tegen. Dat brengt Tom op een idee. Tom en Suze zitten 15 minuten later stoned voor de tv te zoenen. Suze nog steeds in Tom's Kleren en andersom. Tom draagt Suze naar boven en de kleren gaan uit.
Dag 3.
Suze wordt wakker en Tom slaapt door. Suze gaat naar beneden en ziet Maud in de keuken. Suze bakt met Maud pannekoeken en Maud vertelt dat ze met Bill gaat winkelen vandaag en dat ze in de stad blijven eten. Suze bedenkt opeens dat ze nog steeds al heeft betaald voor het hotel. TOm komt naar beneden en vangt het op. ''We kunnen morgen naar Berlijn gaan om met z'n 4ren daar te logeren. Ik en Bill betalen wel!''. Bill komt naar beneden en stemt voor. Om 12:00 vertrekken Maud en Bill. Suze zit op het aanrecht en Tom is ontbijten. Tom is klaar en zet zijn bord in de afwasmachine en gaat voor Suze staan en geeft haar een kus op haar mond. Vervolgens draagt Tom Suze naar de woonkamer. maud en Bill zijn ind e stad aangekomen en gaan direct op een luxe terras zitten waar ze beide de slappenlach krijgen van een hondje dat alleen bestond uit lange haren waardoor je de hond amper zag en het vreemde baasje met een vogelnest kapsel en knalroze lippestift. Toen ze gingen winkelen moesten ze eert vet veel fans afschudden. Suze en tom gingen grafitie-tekeningen maken want Tom durfte het nergens op te maken maar Suze wist hem over te halen om vannacht een muur te versieren. Tom was zenuwwappig dus Suze ging hem maar masseren. Tom begon haar te zoenen en Suze moest lachen. Opeens sprong Scottie ertussen en die begon Tom af te lebberen. Suze kreeg de slappe lach en Tom faalde met Scottie te laten stoppen. Suze redde hem maar weer, Daarna lieten ze Scottie uit.
Bill en Maud waren in de Mac Donalds beland. De fans bleven aanhouden daarom dreog Bill momenteel een pruik en een plak snor. Maud schoot de hele tijd in de lach als ze Bill aankeek en Bill moest zelf ook steeds lachen. Na het eten gingen ze weer terug naar huis. Daar troffen ze een rennende suze met een achtervolgende Tom aan. Suze rende weer voorbij en nu zagen ze waarom. Ze dreog Toms pet als bagabe. In 7 seconden racde Suze tussen maud en Bill door en rende Tom tegen Bill en Maud op waardoor ze bijna vielen. Dus Tom weer achter Suze aan maar die was spoorloos. Tom snapte er niks van. Hij liep naar buiten en krapte aan zijn hoofd. *tok* er viel een steenje op zijn hoofd. Dus Tom kijk omhoog, zit Suze opeens op het dak keihard te lachen. Tom moest ook lachen en klom via de regenpijp ook het dak op Suze gaf z'n pet en kreeg een zoen. Ze bleven nog een tijdje zitten en gingen toen naar beneden want ze gingen grafitie spuiten. na 1,5 uur stond het in kleurrijke letters op een muur bij het station.

Zo da was deel 2 alweer!
Commentaar?!(A)
Bye-Bee!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?