Jared Leto and you! {76}

Jullie hadden Luminor en de rest op gehaald van het vliegtuig om 7 uur s'morgens en jullie waren nu ingestapt in Jared's auto, op Shin en Jared zelf na die nog de koffers in de auto zaten te laden.


*vraag, srry mensen maar quizlet doet raar :S*

Jullie moesten nog dik 1 uurtje in de auto zitten. en het leek als het om de minuut trager en trager ging. Auto's die voorbij reden je keek Jared aan en zag dat hij elke moment nog in slaap kon vallen maar hij reed gewoon door, je vroeg als de cd van My Chemical Romance op mocht. En hij knikte ja jullie stopte bij een tankstation en Jared vroeg als je iets te drinken of te eten wilde, je zei dat je wat water wilde en hij liep naar binnen. Met zijn zonnebril en muts op bang voor fans.

Mogelijke uitkomsten

Oke, it's time to say hello! (9 x uitgekomen)

Je liep naar je vader toe en keek hem lief aan, hij keek je gelijk met een bedenkend gezicht aan alsof ie wilde zeggen: dat je rustig stil moest zitten voordat er ergens papperazi rond liep, je greep de tas vol met appels en water. Je pakte een flesje water eruit en begon er een beetje mee te spelen. Jared in tegen deel werd gebeld door Gerard Way (My Chemical Romance zanger) Hij begon heel snel te praten en te lachen totdat je al de eerste 4 lichtflitsen zag, en een smsje kreeg van Luminor.
Je leesde het door en liep het hoekje om en zag de jognens al staan, Jared pakte de tas en poseerde ff voor een foto. Je knuffelde de jongens om de buurt en keek aandachtig naar Yu, Strify merkte het op en stootte je 'perongeluk' aan. Je keek hem met een smerige grijns aan en vroeg aan Yu als hij met de rest naar de auto wilde gaan. Hij knikte ja en pakte je hand, je steekte de tong uit naar Strify die schijnbaar jaloers was dat je op Yu viel. Ondertussen was Luminor en Kiro al een druk gesprek begonnen met Jared en liep Shin achter Strify, je keek Strify en Shin aan en ze liepen beide snel naast je...

Go cry Emo kid! (0 x uitgekomen)

vind het een super lief poesje! (L)
en die tekst kreeg ik bij een engelse quiz erbij, xD

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?