Tears don't seem to run for me anymore [3]

Heee.

Alweer de derde episode van Tears don't seem to run for me anymore, ook de derde episode van vandaag.
Hopelijk vinden jullie deze ook wat, ik vind 'm niet veel.


xkus:Y)

Mogelijke uitkomsten

Ja! (10 x uitgekomen)

Previously:

''Chiller'' voelde ze zich niet, maar op de één of andere manier was ze blij dat ze nu ook een roker was.

Tears don't seem to run for me anymore part 3


Als Manon naar huis fietste, dacht ze meer en meer aan Eric en Nicky. Zou Nicky het goed gevonden hebben wat ze net met Eric heeft gedaan? En haar moeder? Tja, ze kan het natuurlijk niet voor altijd verbergen. Maar haar moeder zal haar toch wel begrijpen? Die is immers ex-roker.
Wanneer Manon thuis komt en aan tafel komt zitten omdat het etenstijd is, ruikt haar moeder aan haar kleren.
''Manon, heb jij gerookt?'' Manon kijkt haar moeder aan met haar meest ontschuldige gezicht en antwoord: ''Nee mam, hoe kom je dáár nou bij?!''
Haar moeder kijkt van Manon naar haar bord en begint het eten wat erop ligt op te eten.
Haar vader en broer zitten stil te kijken naar Manon en haar moeder.
Manon kijkt nog even tv en gaat dan na het huiswerk maken naar bed. Wanneer ze zich uit wil kleden, merkt ze dat de pakjes sigaretten nog in haar broekzakken zitten. Ze grist ze er snel uit en stopt ze in haar kussensloop.
Het is half 12 als Manon gaat slapen, en de volgende ochtend staat ze op met hoofdpijn en trillende benen. Ze schrikt, ze moet een sigaret. Manon slaapt op de zolder, en heeft een enorm raam. Ze doet het raam open en steekt een sigaret op. Ze kleedt zich gauw aan, maakt wat boterhammen en gaat gauw naar scool. Haar moeder dacht weer wat te ruiken van rook, maar zei er dit keer niets over.
Eenmaal op school komt ze Kim tegen, waar ze alles tegen verteld. Kim vindt het niet erg, het is haar keuze. In de pauze steekt ze er weer één aan en buiten het hek ziet ze Eric weer staan, die wat stom naar haar staat te grinniken. Manon zwaait naar hem, en hij maakt een gebaar dat ze moeten komen. Eenmaal bij Eric aangekomen vraagt hij of het smaakt. ''Ja, ehm, heerlijk, bedankt. Maar, de lessen beginnen zo weer. Doei!'' Manon haast zich met een achtervolgende Kim weg.
Eric lacht ze na.

Wanneer Manon haar tas opgehaald heeft en met haar vriendin Kirsten naar Engels haast, ziet ze dat Eric weer naar haar staat te zwaaien. Ze haastten zich snel het lokaal in.


Dit is het einde van het derde gedeelte van ''Tears don't seem to run for me anymore''.
Bedankt voor het kijken en hopelijk vond je het iets!
Laat alsjeblieft een berichtje achter! [:

xkus

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?