Wie van high school musical ben jij?

Kijk hier welke high school musical persoon jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Ryan (1 x uitgekomen)

Jij lijkt op ryan! Je bent rijk, en aardig. Je houdt van dansen en zingen. Het liefst zou je niks anders doen dan dat! Je helpt graag anderen, en doet alles wat een ander zecht!

Sarpay (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op sharpay! Jij bent verwend en niet aardig tegen je vrienden! Jij bent wel mooi en goed in zingen en dansen! Je maakt soms overal een drama van en wilt altijd de beste zijn!

Troy (1 x uitgekomen)

Jij lijkt op troy! Jij bent mooi en aardig. Jij Bent super goed in dansen, zingen en basketbal! Je bent de knapste/geliefste jongen van school. Geen meisje zou niet met je willen.

Gabriela (13 x uitgekomen)

Jij lijkt op gabriela! Jij bent mooi en je bent ook goed in zingen, dansen en je bent een ster is wiskunde!! Jij bent heel aardig voor je vrienden en laat ze nooit vallen! Jij hebt een heel lief vriendje. veel mensen zullen jaloers op je zijn!

Chad (1 x uitgekomen)

Jij lijk op chad! Je bent goed in basketbal en je wilt graag winnen met een wedstrijd! Je bent ook goed in zingen en dansen! Jij bent ene aardige jongen en je hebt ook een leuk en slim vriendinnetje

Taylor (7 x uitgekomen)

Jij lijkt op Taylor! Jij ben slim en super goed in rekenen, Jij kan ook goed zingen! Je bent heel behulpzaam en je hebt leuke vrienden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?