Doe de test!

Ken jij de personen uit het verhaal 'nummer 18' goed? lijk jij misschien wel heel erg op een van de karakters? zou één misschien jou aardsvijand kunnen zijn? doe de quiz en kom er achter! Ook kan je deze quiz doen als je het verhaal leest, maar meer achtergrond informatie over de hoofdpersonen wilt weten.

Mogelijke uitkomsten

Jij lijkt op Melody! (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Melody Black! Zij is 14 jaar, het jongste van de vriendinnenkring. Ze is geboren in het land Dapod, nadat haar moeder overleed kwam ze hier, in dèlint wonen met haar vader en haar huiskat. Op school is ze één van de populairste meiden, iedereen mag haar. En zij mag iedereen, toch gaat ze niet met de andere hele populaire mensen om. Dit komt waarschijnlijk omdat ze lichtelijk pessimistisch is en amper emoties toont. Dit laatste was een gevolg van dat ze vroeger mishandeld was. Wat wel heel tof aan melody is, is haar gevoel voor humor. Deze neemt ze overal mee naar toe. Soms is ze dan ook heel droog bezig. In haar vrije tijd als ze niet met haar vriendinnen is, vindt je haar aan op de crossbaan. Haar grootste hobby is namelijk motorcrossen!

Jij lijkt op Jade! (19 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Jade du Monde! Jade zelf is geboren en betogen in het land Dèlint, echter heeft ze een hele grote familie in Bordon wonen, waar haar ouders dan ook vandaan komen. Haar ouders hadden daar een groot landhuis met enkele hectares grond. Haar ouders zijn bekend geworden met hun wijn. Jade is 16 jaar. Haar ouders zijn gescheiden, haar vader is weer terug verhuisd naar Bordon, haar moeder is hertrouwt. Ze heeft er nu ook een stiefbroer bij. Omdat ze dit allemaal heeft meegemaakt, en vaak dacht dat ze er alleen voor stond heeft ze het huilen afgeleerd. Ook hecht ze meer waarde aan dingen die je kan vastpakken, ze is een Materialist. Ze houdt van dieren en heeft dus ook veel huisdieren. Omdat ze erg verstandig is, wordt ze op school gezien als de vertrouweling. het maakt niet uit of je haar mocht of niet, als je wat had kon je altijd bij haar terrecht. ze geeft dan ook altijd erg goede adviezen! Als hobby doet ze aan viool spelen, maar dat vind ze lang niet zo leuk dan al die jongens voor haar karretje te spannen!

Jij lijkt op Lizz! (16 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Lizz Wilcen! Met haar 15 jaar oud is Lizz de grootste waaghals in de klas, ze zegt nooit nee tegen iets! vaak brengt dat haar ook in de moeilijkheden... zoals een paar jaar terug, toen had ze een auto-ongeluk gehad. nog steeds heeft ze daarvan littekens, één op haar gezicht de rest op haar rug en linkerarm. Op school staat ze dan ook bekend om berucht. Thuis heeft ze het best goed, haar ouders beide een goede baan, een tweeling broer waar ze het goed mee kan vinden en natuurlijk een huisdier, een hond. waar ze er blij mee is. In haar vrijetijd drumt ze veel, haar hobby is honkbal. ze is dus erg sportief, maar ook erg handig, moedig en loyaal!

Jij lijkt op Isabel! (4 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Isabel Roothe! Zij is 16 jaar en de langste van de groep. Thuis heeft ze het niet makkelijk, ze deelt een klein huis met haar overwerkende ouders en haar vier zussen. Vaak moet ze dan ook als oppas spelen met twee jongere zusjes. Ondanks ze stikken in de schulden weten haar ouders wel wat familiegevoel is, ze gaan dan ook één keer in de maand wat gezellig met zijn allen doen. Maar vaak wordt dit belemmerd door de ziekte die Isabel heeft, namelijk de ziekte van menier. Ze krijgt vaan aanvallen, duizeligheid, alsof ze stikt, alsof haar spieren verlammen. Ze is een echte idealist, ziet overal wel hoop in. Doordeze eigenschap mag iedereen haar erg, wel vinden ze haar naïef. Ze houdt zich niet erg bezig met dingen wat om haar heen gebeurt, waardoor ze vaak ook geen mening ergens over heeft. ze sluit zich bij de grootste groep aan. Dat vinden bepaalde mensen van het Statford College erg wannabe-achtig.

Jij lijkt op Daisy! (4 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Daisy Hüfling! Ze is het kleinst van de groep, op school wordt ze niet echt op gemerkt, ze is als iedereen, vaak wordt ze afgeschilderd als een muurbloempje. Maar dat maakt haar weinig uit. haar ouders zijn al een lange tijd gescheiden, haar moeder wilt graag dat ze later bekend wordt. dus bij haar moeder zit ze op zangles, bij haar vader op tennis. beide dingen doet ze omdat haar ouders dat willen, ze vind het wel leuk, maar het was niet haar keuze. Daisy is erg onzeker, daarom kan ze snel kattig uit de bocht komen als ze een opmerking naar haar hoofd krijgt geslingert. verder is ze bij haar vrienden erg druk, vrolijk en een echte optimist. Vaak probeert ze haar vriendinnen te strikken om te gaan winkelen. shoppen is haar grooste passie!

jij lijkt op Dean! (4 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Dean Lewis! Hij is 15 jaar oud en even groot als Isabel, 1.82. Zijn vader is vanuit Pyrit naar Dèlint gevlucht, waardoor Dean een halfbloedje is en pas tijdelijk legaal is in dit land. Zijn vader is de rector van het Statford College, hierdoor heeft Dean veel populairiteit opgebouwd en kan hij veel dingen maken. hij is erg sluw en slim. Als huisdier heeft hij een vogel. Zijn sport is sprinten waar hij erg fanatiek in is. maar wat hij nog liever doet zijn de laatste roddels en geruchten verspreiden. deze dingen kan hij erg mooi vertellen, hij leeft er helemaal in op. ook andere verhalen verteld hij, over waar hij vandaan zou kunnen komen, deze verhalen zijn vaak ongeloofwaardig. maar op de manier hoe dean ze verteld begin je erg te twijfelen. Dean is erg spontaan en haasje de voorste. maar als hij je niet mag, dan is het schooljaar alles behalve gezellig!

Jij lijkt op Erik! (3 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Erik Rose! Hij is 16 jaar en komt oorspronkelijk weg van het eiland Dusc. Op school kom je niet veel van hem te weten, hij is erg in zich zelf gekeerd en voorzichtig. Wel doet hij aardig tegen iedereen en is hij oprecht. Omdat hij het altijd over oppervlakkige dingen heeft en nooit over zijn leven, wordt hij de mysterieuse jongen van de school genoemd. Het enige wat hij ooit heeft verteld was dat hij alleen een vader had. Verder als je de moeite doet om hem te leren kennen merk je dat hij erg begripvol is, maar hij geeft je ook de indruk dat je niets in zijn ogen betekend. Het is duidelijk te zien dat hij veel problemen heeft, maar wat... dat weet niemand. Soms zie je hem buiten staan blowen. Sommige denken dat hij een junk is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?