They lived happily ever after... (met TH) 11

EN KIJK EENS AAN! we zijn zowaar over de 10 delen geraakt! xD


Maar dus, Gustav gaf je net een kus..

Mogelijke uitkomsten

Way to go! (11 x uitgekomen)

*I wanna go to heaven for the weather
But hell for the company!
I wanna go to heaven for the weather
But hell seems like fun to me!* ^^



Je was nu terug gekalmeerd en keek rond of je misschien een bekende deur zag. Maar aangezien de deuren in een hotel allemaal hetzelfde zijn, viel dit een beetje tegen.. Myja schudt met haar hoofd. "Ik denk niet dat ze hier zitten.." Je schudt ook nee. "Misschien op de vijfde verdieping?" Myja knikt. Jullie gaan dus een verdieping omhoog, en zien een kamermeisje lopen met zo'n karretje met vijf dozen pizza. Je kijkt naar Myja, die duidelijk hetzelfde denkt. Dat is sówieso voor Bill, Tom, Georg en Gustav. Jullie besluiten ze dan maar te volgen. Opeens stopt ze en klopt aan bij een kamer. Bill doet open in zijn appelblauwzeegroene adidas-broek, en geeft het meisje een veel te grote fooi. Net als terug binnen wil gaan, kan hij jullie nog net zien over de vijf dozen. "He, daar zijn jullie! Kom maar binnen!" Je volgt Bill. Hij loopt nogal onhandig en wankel met al de pizza. "Moeten we helpen?" Bill lacht. "Dat zou fijn zijn, ja" Je neemt twee dozen, en Myja ook nog twee. "Plof jullie spullen hier maar ergens neer!"
Binnen zien jullie Tom, Georg en Gustav rommelen in een hoop dvd's. Georg en Gustav zijn het blijkbaar niet eens met de keuze van Tom. "Neee, Tom, we gaan écht niet nog eens the Gothfather zien!" zeurt Georg. "En wat wil jij dan zien?! Die hard 4.0? Die hebben we ook allemaal al minstens drie keer gezien!" Gustav knikt. "We kunnen best gewoon een film kiezen die we allemaal nog niet hebben gezien." Georg is het duidelijk niet eens. "Dan kies jij weer zo'n kutfilm die we na een halfuur afzetten omdat het niemand interesseert.." Jullie lachen. "Pizzaaa!" roept Bill dan. Ze juichen alledrie. "Ooeeh, en meisjes!" roept Georg. Opeens interesseert de hoop dvd's hen niet meer. Bill en Tom snijden de pizza in stukken. Je glimlacht naar Gustav en neemt zijn hand. "Toen we terug waren in de lobby waren jullie al weg, dus vroegen we aan de vrouw achter de balie in welke kamer jullie zaten, maar ze riep dat we zielige groupies waren.." Gustav ziet je beteuterd kijken, en trekt zelf ook een sip gezicht. "En hoe hebben jullie ons dan gevonden?" We zagen een kamermeisje met vijf dozen pizza, dus zijn we die maar gevolgd:D" Ze lachen. "Misschien moeten Myja en Amélie de film maar kiezen, want we komen er echt niet uit.." stelt Georg voor. De rest vindt het goed, dus kijken jullie eens in de stapel dvd's. Er zit niet veel goeds bij: actie, actiethrillers, slechte horror, slechte komedies, rampenfilms, een eenzame romantische komedie, enz.. Je ziet er niet echt iets tussen wat je zou willen zien, tot Myja juicht en een dvd in de lucht houdt. 'Der König der Löwen'.
Nu juich je ook. De leeuwenkoning is de mooiste film die je kent, en ook de enige goeie die er tussen ligt. Georg kijkt verbaasd. "Menen jullie dat?" Ik dacht dat Bill en Gustav de enige waren die die film nog leuk vonden!?" Gustav en Bill lachen scheef, maar knikken dan wel. Je lacht. "Wel, dan ben ik het eens met Bill en Gustav, want dit is echt wel een mooie film^^" Myja slaakt een gilletje%. "Oh, kijk! Leeuwenkoning 1,2 én 3! We kunnen een marathon houden! xD" Bill klapt vrolijk in zijn handen. Tom en Georg halen hun schouders op en beginnen kussens en dekbedden op de grond te gooien om naar de film te kijken.
Iedereen zet zich goed, neemt pizza, en Bill zet de eerste film op. Je zit naast Gustav en Myja, die naast Georg zit, en je deelt je dekbed met Gustav.

Even later is de twee film al over de helft, is alle pizza op en wordt het al laat. Je bent ondetussen al een beetje moe geworden en hangt half onderuit met Gustavs arm rond je. Je hebt niet zo'n zin meer om moeite te doen om je ogen open te houden, dus laat je ze maar. Je voelt je meteen wegvallen in slaap. Je legt je goed, en kijkt eens naar Gustav, hij heeft duidelijk ook moeite om zich wakker te houden. Je legt je hoofd op zijn borst met zijn arm rond je. Zo lig je even. Dan denk je opeens aan iets. "Gustav", fluister je, "ben ik.. ben ik nu een groupie?" Gustav doet zijn ogen open en kijkt je half-vragend, half-lachend aan. Hij ziet dat je het meent en kijkt nu lief in je ogen. "Natuurlijk niet! Dan zou ik hier toch niet zo met je liggen? Groupies hebben seks en gaan er weer vandoor.. Jij bent geen groupie:)" En hij geeft je een kusje op je voorhoofd.
Nu kan je rustig slapen. Je legt je hoofd terug op zijn borst zodat je hem hoort ademen, en valt zo in slaap.

Faith + 1 (0 x uitgekomen)

Dit heeft er helemaal NIEKS mee te maken, maar is wel hi-la-risch! xD



Hebben ze in Nederland eigelijk Southpark? :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Maeve

    ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^^(= bill, tom, georg en gustav , ikke, gij en een alien! :D)

    Faaiith ... +1 xD
    twas derjuist lotr bij southpark, en cartman was gandalf! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?