ben jij ruimdenkend?

quiz het hier

Mogelijke uitkomsten

bekrompen (61 x uitgekomen)

Het komt waarschijnlijk door je opvoeding of door de plek waar je bent opgegroeid dat jij best bekrompen bent. Jij denkt precies te weten hoe de mens in elkaar steekt en wat wel of niet kan. En soms zit er volgens jou niks anders op dan die einige juiste mening aan anderen op te leggen. maar zie het eens anders; eigen normen en waarden,alleen botsen die soms met de jouwe. Verplaats je eens in een ander, vraag naar hun motieven en misschien kom je er wel achter dat je jouw mening kunt bijstellen'

leven en laten leven (64 x uitgekomen)

Je bent het niet alltijd eens met de keuzes van anderen, ,aar dat wil nog niet zeggen dat je zo bekrompen bent om te geloven dat alleen jouw mening de juiste is. Je staat best open voor andere opvattingen en vindt het heel interssant om te horen hoe anderen over dingen denken.
Jouw motto is: leven en laten leven. Iedereen mag doen wat hij zelf goed vind.
Af en toe stel je je mening bij en soms blijf je lekker bij je eigen standpunt. Maar het komt ook wel eens voor dat je de kat uit de boom kijkt en even helemaal niets of iemand vindt.

Ruime denker (12 x uitgekomen)

Jij kijkt wel even raar op als je ouders naakt door het huis ziet rennen, maar als je ziet dat zij zich daar happy bij voelt, vind jij het allang best. Dat is voor jou de graadmeter als het goed voelt dan is het blijkbaar ook goed. En als het even wat minder voelt, bijvoorbeeld waneer je vriendje zichzelf volledig voor schut zet op een feestje, ach dan slijt dat gevoel vanzelf wel weer. Bekrompenheid vind je maar een stomme bewerking die mensen zichzelf opleggen. Als het aan jou lag, zou de hele wereld wat ruimdenkder worden. Scheelt een hoop.

alle ruimte (41 x uitgekomen)

In jouw ogen moet alles kunnen en je bent niet snel geschockeerd. Mensen mogen van jou al hun kleren uitrekken of zichzelf bedekken met oranje gewaden, hun huis verbouwen op alle dagen van de week, Publielijk zoenen en vreemdgaan als ze daar zin in hbebben met wie ze maar willen. Het maakt je allemaal niks uit. Zo ruimdenkend als jij kom je niet zo vaak tegen, zelfs in de grote steden niet. De meeste mensen moeten eerst even wennen aan vreemde acties, maar jij bent een uitzondering. En zolang jij je eigen opvattingen durft te hebben, is daar niks mis mee

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • YaraMusique

    bekrompen........ WTF!? :S no way-.-''

    1 decennium geleden
  • TheDarkAbyss

    leven en laten leven. ben het er zwaar mee eens

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    alle ruimte! wat een lewke quiz!!!

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Leven en laten leven.Klopt eigenlijk wel;D

    1 decennium geleden
  • Noekk

    alle ruimte

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?