drakenjagers voor de fans

gaat over 2 drakenjagers en hun tamme draak die mensen verlossen van draken problemen, om geld te verdienen en de herbergier af te betalen, en om misschien later een boederij te kopen.

Mogelijke uitkomsten

gwizdo (1 x uitgekomen)

Gwizdo is de "mond" van het team. Soms, zo veel spreekt hij dat jou denkt hij niet kan ademen. En hij onderhandelt, waar hij kan, pronkend met de echte held, lian-Chu. De klanten niet alleen worden bleek in het gezicht, wegens de draken, maar ook, omdat Gwizdo houdt van de prijzen werkelijk hoog te maken gaan. Maar wanneer zij de draken moeten bestrijden, laat hij altijd lian-Chu het werk doen. Omdat Gwizdo een echte lafaard
Maar Jeanneline, de "huis-draak", houdt van (of wurgt) hem en wacht op een kans om met hem te trouwen

Een paar feiten over Gwizdo:
- Hij wast zich één keer per jaar.
- Hij klaagt een partij over het breien lian-Chu, maar hij is blij toen hij ook warme sweaters in de winter had.
- Zijn schoenen zijn gloednieuw, kocht hij hen 3 jaar geleden.
- je denkt het beschermen Gwizdo van lian-Chu, maar het is werkelijk het tegengestelde, beschermt Gwizdo lian-Chu, zei hij.
- Niets houdt hij daar meer dan van geld... of misschien geeft hij meer om zijn vrienden en familie?

lian chu (0 x uitgekomen)

Lian-Chu werkelijk sterk en kan enorme rotsen zelfs bewegen. Hij heeft een goede intuïtie en dankzij zijn spieren en snelle bewegingen, kan hij bijna elke draak doden. Maar hij heeft ook zeer naïef en gelooft bijna alles wat die Gwizdo hem vertelt. Hij heeft vrij stil en probeert nooit betrokken te worden bij om het even argument. Wanneer hij zich voor heel wat mensen bevindt, neigt hij om gooi werkelijk te worden en soms, hij zelfs te zeggen wat vergeet. Dat waarom hij een Gwizdo nodig heeft en dat tot hen een perfect team maakt. En als hij iets wil verklaren, vindt hij altijd een keurige lijn van het verre oosten. Wanneer hij geen draken bestrijdt, houdt van hij te breien, omdat het hem helpt concentreren zich, en dat belangrijk voor een goede draakjager.
wat weetjes over lian chu
- Hij verloor zijn dorp en zijn ouders, toen de 3 manen die, wegens een draak, na dat worden ontmoet hij met Gwizdo in een weeshuis groeide.
- Hij onderwees Zoria, iets van lian-Chu als een vader te bestrijden, dat waarom Jeanneline niet werkelijk gelukkig is, omdat Zaza eveneens een draakjager wil worden. Ja, net als haar grote zuster.

hector (0 x uitgekomen)

Hector volgt overal Gwizdo en lian-Chu en hij is ook hun huisdier. Hector was de eerste vangst die de 2 gemaakte draakjagers en sinsdien heeft hij met hen mee getrokken.Hector is een bediende voor hen, omdat hij de wapens van lian-Chu draagt of hen scherpt. En hij moet de draak lokken iedere keer als ze jagen op de draak, tot de St. George besprekingen van vlieg Hector een partij in zijn eigen taal maken en u kunnen weinigen slechts begrijpen wat hij zegt.
Een paar feiten:
- De soort van Hector is bang van honden.
- Hector schijnt niet werkelijk om te weten dat hij een draak is.

Chanelline (3 x uitgekomen)

de grote dame met het rode haar op dit plaatje.

chanelline is de bezitter van de herberg, en wil dat gwizdo en lian chu haar betalen voor de schulden die ze nog hebben staan.
staat liever in de keuken dan te vechten met draken,(alhoewel ze vaak een uitzondering maak voor gwizdo die haar vaak op de huid zit)
feiten:
- ze zal het nooit toe geven maar ze wil later trouwen met gwizdo

zaza (1 x uitgekomen)

wil later net als lian chu een draken jager worden.
ze is erg avontuurlijk maar snapt niet dat ze omdat ze nog zo jong is in groter gevaar is dan haar zus zoria.

zoria (9 x uitgekomen)

een dochter van chanelline en de grote zus van zaza.
dit is een van de grootste voorbeelden van zaza.
als ze later groot is wil ze net zo worden als zij.
zoria is ondanks haar kracht en moed erg gevoelig.

feit:

- had eerst een draak als vriend maar heeft hem laten gaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?