Selina's Dagboek

Nja je naam is Selina, je bent echt mega slecht op school en je bent fan van TH. Verder hoef je nu nog niet veel te weten, Dat kom je verder in het verhaal te weten.

Mogelijke uitkomsten

01-01-08 (die foto ben jij trouwens) (31 x uitgekomen)

Lief dagboek,
Natuurlijk moet ik dat weer hebben. Komen ze eindelijk naar Nederland en mag ik natuurlijk weer niet heen. Een luizenstreek is het. Dana mag wel. Mijn beste vriendin! Ze heeft 2kaarten, maar ik mag niet mee, ookal neem ik haar altijd mee. Mijn moeder vind dat ik al te vaak heen ga, maar dat valt reuze mee. 1x in 3maanden. Dat is 4x per jaar. Valt mee toch?



Op school heb ik ook weer ruzie. Iedereen is tegen me en ze schelden me allemaal uit. Ik weet echt niet meer wat ik moet. De enige tegen wie ik mijn verhaal kwijt kan, ben jij. DE ENIGE! Iedereen lult altijd mijn geheimen door aan andere, iedereen, behalve jij. Mijn geheimen zijn bij jou veilig.

Vandaag heb ik weer een cijfer voor Frans terug gekregen. Weer een 1. Mijn moeder wurgt me als ze dit te weten komt. Natuurlijk weet ik ook wel dat ze dat ooit aan mijn rapport zal zien. Ik sta nu gemiddeld een 1 voor Frans.

Mijn mentor is echt een l*l. Hij beslist wat ik wel en niet doe. Alsof ik daarna luister. Niet dus! Vandaag kreeg ik ook mijn laatste waarschuwing, bij de volgende word ik geschorst, zeggen ze. Ik heb al iets van 4keer achter elkaar een laatste waarschuwing gehad. Maar nog nooit geschorst.

School, dat woord klinkt als een enge ziekte waar je dood aan gaat. Ik ben de enige Emo die daar rondloopt. De rest zijn allemaal van die Wanna-be’s en huppelkutjes. Ze hebben allang al gemerkt, dat ik ze niet mag xD.

Dag lief dagboek.
X Selina.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xHikariX

    SO voel ik me ook op sgool (alleen ben ik geen emo ...)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?