*~!#!~*Welke Mermaid van Mermaid Melody Pichi Pichi Pich (MMPPP) ben jij?*~!#!~*

Welke Mermaid van Mermaid Melody Pichi Pichi Pich ben jij? Zoek het hier uit of jij : Luchia, Hanon, Lina, Karen, Noël, Coco, Sarah of Seira bent!

Mogelijke uitkomsten

Jij Bent Luchia! (0 x uitgekomen)

Luchia is de mermaid princess van de stille oceaan. Ze is de pink pearl mermaid princess. Ze transformeert met de spreuk; Pink pearl voice! Haar liedjes zijn Splash dream (Splet droom) en mother symphony (Moeder sympfonie).

Jij Bent Hanon! (10 x uitgekomen)

Hanon is de Mermaid Princess van Zuid-Atlantische Oceaan. Ze is de Mizuiro Pearl Mermaid Princess. In andere talen ookwel de Blue pearl mermaid princess. Ze transformeert door te roepen: Mizuiro pearl voice! Haar eigen liedje in seizoen 1 is Ever Blue (eeuwig blauw). En in het tweede siezoen Mizuiro no Senritsu.

Jij Bent Lina! (1 x uitgekomen)

Lina is de Mermaid Princess van de Noord-Atlantsische oceaan. Ze is de green pearl mermaid princess. Ze transformeert met de spreuk: Green pearl voice! Haar liedje in seizoen 1 is Star Jewel (ster juweel) en in seizoen 2 is dat Piece of love (een stuk van de liefde).

Jij Bent Karen! (1 x uitgekomen)

Karen is de jongere tweelingzus van Noël en de mermaid princess van de Atlantische oceaan. Ze is de Purple Pearl Mermaid Princess. Ze transformeert door te roepen; Purple Pearl voice! Ze heeft maar een eigen liedje. Aurora kaze ni notte (rijden op de wind van het aurora).

Jij Bent Noël! (1 x uitgekomen)

Noël is de mermaid princess van de Artische Oceaan. Ze is de aiiro pearl mermaid princess. Ze transformeert door te roepen; Aiiro Pearl Voice! Ze heeft geen eigen liedje.

Jij Bent Coco! (28 x uitgekomen)

Coco is de mermaid princess van de Zuid-Pacifische Oceaan. Ze is de Yellow pearl mermaid princess en transformeert met de spreuk: Yellow Pearl Voice! Ze heeft geen eigen liedje.

Jij Bent Sarah! (33 x uitgekomen)

Sarah was de mermaid princess van de Indische Oceaan. De orange pearl mermaid princess dus. Ze heeft een liedje: Return to the sea (terug naar de zee). Dat liedje bestaat uit twee verschillende delen.

Jij Bent Seira! (11 x uitgekomen)

Seira moet de nieuwe mermaid princess worden van de Indische oceaan. De orange pearl mermaid princess. Ze heeft twee liedjes. Birth of Love (de geboorte van de liefde) en Beautiful Wish (prachtige wens).

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • lovejapan

    sara is mijn favoriete en ook mijn uitkomst xD
    toffe quize!

    1 decennium geleden
  • Nagaa

    ik ben coco:)

    1 decennium geleden
  • MoonPrincess

    Seira ^^

    1 decennium geleden
  • YumiYum

    :)

    1 decennium geleden
  • Yuka

    sarah.
    leuke quiz(H)
    mermaid melody is tof

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?