welk fruit past het best bij jou ?

ga je op dieet ? ofzo .. ? test dan nu al welk fruit je het lekkerst en het minst er zal vinden !

Mogelijke uitkomsten

appel (55 x uitgekomen)

appel is echt helemaal jij ! je bent een simpel persoontje dat houd van alle goede dingen in het leven ! je wil zoveel mogelijk vrienden hebben en je kan er absoluut niet tegen als andere mensen wat slechts over je zeggen ! appel is dus helemaal jou fruit !

banaan (11 x uitgekomen)

jou fruit is helemaal banaan ! je met een relaxt en cool typetje en maakt zoveel mogelijk lol met je vrienden , als je de kans krijgt om lol te maken laat je die kans niet vlug liggen ! banaan is dus helemaal jij

aardbei (11 x uitgekomen)

aardbei , ja dat zoete vruchtje , is helemaal de jouwe ! je houd van bling bling maar bent soms wel lichtgeraakt ! je wilt ook wel lol maken met je vrienden maar dan niet in de drukte ! aardbei is jij !

kiwi (13 x uitgekomen)

je bent een lief en typetje en je helpt mensen supergraag ! als andere in nood zijn help jij ze dan ook wel met veel genoegen ! je staat echt open voor andere en vergeet jezelf ook nauwelijks ! kortom kiwi is jou fruit !

citroen (3 x uitgekomen)

je houd wel van iets lekker sterk en zuur en daarom is jou ideale fruit danook een citroen ! je karakter is stoer en vertrouwelijk ! mensen kunnen voor 100% op jou vertrouwen ! citroen is echt jou fruit !

sinaasappel/mandarijn (6 x uitgekomen)

ben je liever op superzoet gesteld ? dan is de sinaasappel of de mandarijn echt iets voor jou ! jij bent slim en superlief ! mensen kiezen daardoor jou vaak uit als ze getroost moeten worden ! sinaasappel/mandarijn zijn dus echt jou fruit !

peer (12 x uitgekomen)

peer is jou ideale fruit ! jij bent zelfzeker en aardig ! als het om andere gaatdie in verdriet zijn sta jij altijd voor ze open ! je lost ook meestal alle problemen op ! peer is dus jou fruit !

druif (6 x uitgekomen)

je bent super enthousiast en een geluksvogel ! je kan overal het geluk vinden als je maar een kleine moeite doet en soms doe je ook super enthousiast ! kortom zijn druiven toch geschikt voor jou !

kers (3 x uitgekomen)

je bent een super 'lief' ! jah dat denken mensen van je op het eerste zicht maar jij weet wle 't een en 't ander van kattenkwaad uithalen en je doet bena niks anders ! je bent een soort 'scheinheilig' maar dat is wat mensen net zo leuk aan je vinden ! kersen zijn echt iets voor jou !

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Noah98

    Druif! Daarvan hebben we er altijd superveel in de ijskast:P

    1 decennium geleden
  • Folklore

    AppeL!

    1 decennium geleden
  • Crucifyme

    appel,ma kheb tog liever aarbei :d

    1 decennium geleden
  • Kauwgomjunky

    banaan dat lol gedeelte klopt ook wel ik doe nix anders dan lol maken ben ook heel snel melig :P (K)

    1 decennium geleden
  • XbrokenX

    appel:p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?