Ben jij zachtaardig,arrogant,ertussenin?

Ben je zachtaardig; Soms gewoon TE aardig.
Arrogant; Je bent wel een beetje heel erg kattig voor de mensen om je heen!
Ertussenin; Jij bent meestal wel aardig, maar je kan ook bot&arrogant overkomen!

Mogelijke uitkomsten

Zachtaardig (165 x uitgekomen)

Jij bent veels te aardig, als er iemand expres heel hard tegen je aanbotst zeg je dat het niks uitmaakt &soms zelf je wel is zelf Sorry omdat je bang bent dat het op een ruzie uitkomt als je geen Sorry zegt. Probeer het van je af te zetten en probeer in rustige stappen te laten zien dat je niet met je laat sollen! Zeg gerust tegen degene: Hee ken je niet uitkijken! Maar blijf wel vriendelijk!

Arrogant (9 x uitgekomen)

Zo hee, jij kan er wat van! Tsjee zeg! Probeer aub een beetje respect te tonen voor de mensen om je heen jij mag best wel is gaan leren wat vriendelijker over te komen tegenover mensen! Zo arrogant als jou maak je niet goed vrienden/vriendinnen &kijken ze soms je aan maar aan van; Zo laten we daar maar niks van zeggen want alles komt toch negatief aan bij haar!

Ertussenin (35 x uitgekomen)

Jij bent aardig maar kan soms ook wel arrogant of bot overkomen! Tsjah dat heeft iedereen wel is hè! Maar maak het niet tè erg dat je tè bot of arrogant overkomt of dat je soms tè aardig bent! Natuurlijk mag je wel is tegen iemand zeggen als hij je uitscheld; Nou sukkel kan je zelf je kop niet houden! Natuurlijk kan je dat zeggen, maar het beste is dat je niks zegt doe maar net alsof degene niet bestaat, hij/zij is het niet waard! Jij weet beter! Ga zo door!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Nagusamu

    Zachtaardig, en de beschrijving klopt ook helemaal! Leuke quiz ;)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?