Jared Leto and you! {79}

Je hebt met Arianne gepraat en jullie zitten nu op de scooter op weg naar jullie's vaders, je had alvast in de tussentijd Arianne bij gepraat wat de jongens graag doen en dat soort dingen. En dat ze gewoon lekker zelf mocht weten wat hoewel er wel wat miljoen regels waren waar je jezelf niet aan hield, en dat ze maar niet moest schrikken van CB waar ze eerlijk gezegd niet echt van hield. En jij wel.

Mogelijke uitkomsten

What was you without me? (11 x uitgekomen)

Je keek Gerard lachend aan en schudde je hoofd en liep verder naar je vader die al op je stond te wachten, om je te knuffelen je keek naar Arianne die gezellig met Mikey en Tomo zat te praten. De CB leden stonden een beetje af gelegen samen met Gerard en Bob terwijl de rest een groepje hadden gevormd in de woonkamer.
Jared: Why are you so special?
Jij: I dont know, what are you guys without me?
Jared: A band without this beautiful young lady.
je schudde je hoofd lachend weg, en je liet je tegen Jared leunen en keek naar de klok die wees dat het al half 6 was, Jared volgde je blik en hij riep gelijk Tomo die hem kwaad aan keek, je liep snel naar Luminor en de rest en Strify keek je al speels aan, die wilde zeggen wanneer kunnen we ons een fantoeslijk voorstellen. Gerard en Bob liepen naar Ray en begonnen daar een gesprek, terwijl jij nu alleen stond met jongens die je via internet kende en alles van je wilde weten. Je zei dat ze maar vanavond alles kregen te weten nadat jullie 15nen gegeten hadden.
Shannon tikte je aan en vroeg als je mee wilde naar de frietkraam.

.... uhmm .... (0 x uitgekomen)

*kwijl kwijl* heb het msn van mister Jared Leto himself gekregen... *luv luv*

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?