Op welk stelletje lijken jij en je vriendje het meest?

Op welk beroemd film- stelletje lijken jullie het meest?

Mogelijke uitkomsten

Bella en Edward (Twilight) (48 x uitgekomen)

Samenvatting: Bella en Edward zijn de hoofdrolspelers uit twilight, Edward is een vampier en Bella komt daar achter. Later trouwt Bella met Edward en word zelf ook een vampier.
Kenmerken: Jullie zijn heel close en kunnen om elkaar lachen, ook zijn jullie snel bezorgd om elkaar.

Harry en Ginny (Harry Potter) (19 x uitgekomen)

Samenvatting: Harry en Ginny komen uit de film Harry Potter, Harry red Ginny's leven (deel 2) en past in deel 5 of 6 komen ze samen. Uiteindelijk trouwen ze. Kenmerken: Jullie zijn allebei een beetje verlegen. Maar toch vertrouwen jullie elkaar volledig.

Hermelien en Ron (Harry Potter) (6 x uitgekomen)

Samenvatting: Ron en Hermelien komen net als Harry en Ginny uit Harry Potter. Eerst hebben ze een hekel aan elkaar, daarna worden ze vrienden en uiteindelijk trouwen ze. Kenmerken:Jullie maken flauwe (maar geen kwetsende) grapjes om elkaar en staan voor elkaar klaar als het nodig is.

Sandy en Danny (Grease) (2 x uitgekomen)

Samenvatting: Danny en Sandy komen uit de film Grease, Grease is een hele oude film. Sandy is een lief en net meisje. Danny een stoere en populaire kerel. Ze vinden elkaar leuk, maar Danny wil dat verberegen voor zijn vrienden. Dan word Sandy stoer (voor Danny) en ze zijn deze keer echt samen. Kenmerken: Jullie zijn heel erg verschillend en daarom passen jullie bij elkaar! Blijf zo doorgaan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?